Mogelijkheden

Vragenastrologie: beantwoorden van alle mogelijke vragen over zakelijke transacties, beroep, financiën, succes van projecten, investeringen, juridische procedures, betrouwbaarheid van personen, samenwerking en relaties. lees meer »

Individueel beroepsprofiel: karakterlijn, motivatie, verstand, talent, sterke en zwakke punten, toekomstontwikkelingen. lees meer »

Relatie-analyse: de sterke en zwakke punten in een samenwerkingsverband of liefdesrelatie. lees meer »

Medische astrologie: diagnose, prognose en behandeling met voeding en/of kruiden en adviezen over de levensstijl. Preventie. lees meer »

Electie-astrologie:het kiezen van het optimale tijdstip voor de start van een bepaalde actie of onderneming. lees meer »

Geboortehoroscopen: analyse van mogelijkheden en problemen op alle levensgebieden: werk, relaties, spiritualiteit, gezondheid, financiën, gezin/familie, vruchtbaarheid, kinderen. Voorspellingen van toekomstontwikkelingen en jaarprognoses. lees meer »

Kinderhoroscopen en opvoedingsadvies: een analyse van de horoscoop van een kind geeft inzicht in de karakterlijn, in talenten die het beste gestimuleerd kunnen worden, in sterke en zwakke punten en in de manier waarop een kind het gezin ervaart. Astrologie kan zo een zeer waardevolle en effectieve hulp bij de opvoeding zijn. lees meer »

Beroepsopleidingen in vragenastrologie, medische astrologie en geboorte-astrologie en een cursus voor beginners. lees meer »

::: Design by spaansedorpen.nl :::