De afgelopen weken werden de ontwikkelingen in de horoscoop van Kamala Harris bekeken maar de belangrijkste horoscoop is nog niet aan de orde gekomen en dat is de lunaar. In een  situatie zoals  deze staat de datum dat iets zal gebeuren vast en er zijn maar twee mensen die met elkaar de ultieme strijd aan gaan. Je kunt dus hun horoscopen vergelijken om te zien wie de sterkste is en de lunaar is daarvoor het meest effectieve instrument. In de maand dat je president van de VS wordt, nog altijd het machtigste land ter wereld, moet dat in een lunaar te zien zijn.

Spica

In de lunaar van Harris die geldig is op de de verkiezingsdag valt direct op dat er een aantal koninklijke sterren geactiveerd zijn, wat natuurlijk geen slecht teken is voor haar. Op de Ascendant staat de Zuidschaal, de Klauw van de Schorpioen die Orion te grazen neemt. Als we hier Trump als Orion zien, en dat is aannemelijker dan dat Harris zelf Orion zou zijn, is dat positief voor haar. Zij grijpt Orion-Trump vast en steekt hem dood. De tweede koninklijke ster in deze lunaar is Pollux, de onsterfelijke Tweelingbroer, die dus overwint in de tweestrijd, dit is de zegevierende krijger bij uitstek. Het is Heer 1, Harris zelf deze maand die conjunct Pollux staat. Als derde is er nog de Zon die op Spica valt, ook een koninklijke ster en de meest beschermende ster die er aan het uitspansel te vinden is.

Lunaar Harris Nov

Volle Maan

In een lunaar staat de Maan natuurlijk altijd op dezelfde plaats en daarom is de plaatsing van het andere Licht de Zon extra belangrijk. De Zon is ook de algemene signficator van bazen en machthebbers en in deze lunaar Heer 10 van de positie. Dat deze conjunct Spica staat, is dus heel goed. Maar er is wel een probleem, de Zon staat op ook de cusp van het zeer zwakke Huis 12. Laat dat niet zien dat ze  het toch zal verliezen ondanks de drie koninklijke sterren in de lunaar? Nee, want deze Zon is deel van een Volle Maan!

Al Pherg

Bij een Volle Maan vult de Zon met zijn Zon-licht de Maan totaal op, hij domineert en overstraalt de Maan. De  Maan is in deze situatie het volk en dat is dus heel goed voor Harris. Maar er is nog iets dat doorslaggevend is. Deze Volle Maan op Spica herhaalt dezelfde stand uit de radix van Harris! En niet alleen dat,  de Zon in haar radix staat via antiscion op  het MC. Het antiscion is een schaduwstand, via de schaduw van het vice-presidentschap wordt ze de grote baas op het MC. Dat er iets heel belangrijks gebeurt, zie je aan de Maan-kant van de lunatie die staat op Al Pherg een Vissen-ster van het noodlot die een cyclus af sluit. Harris gaat winnen.   

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *