Relatie analyse

Een goede samenwerking is vaak moeilijk te realiseren, maar met de klassieke astrologie van Pegasus kan er heel wat worden gedaan om onbegrip weg te nemen en relaties te versoepelen. Verschillen in motivatie kunnen bijvoorbeeld al veel helderheid geven. Als de een wordt gemotiveerd door de Zon (erkenning, invloed) en de ander door Saturnus (inhoudelijke diepgang en kwaliteit), kan dat tot fricties leiden.

Ook kan astrologie laten zien of mensen elkaar in een samenwerking op een positieve manier kunnen aanvullen of niet. Sommige mensen kun je maar beter niet bij elkaar zetten, hun horoscopen werken op een negatieve manier op elkaar in. Als de een de creativiteit van de ander remten de werkstijl van beiden te veel verschilt, is het misschien beter deze twee individuen niet samen aan een project te laten werken. Met behulp van een horoscoopvergelijking kun je mensen samenbrengen die het beste in elkaar naar boven halen en elkaar op een goede manier aanvullen en stimuleren.

De Liefde

Niet alleen kan klassieke astrologie helderheid brengen in een samenwerkingsverband, ook liefdesrelaties kunnen met behulp van horoscopen worden geanalyseerd. Waar zitten de problemen en waarin stimuleren de partners elkaar. Een verheldering van deze punten kan heel wat wrijvingen wegnemen.