Electie astrologie

Het is mogelijk om voor het begin van een bepaalde activiteit het astrologisch optimale tijdstip te kiezen. Volgens de astrologie verandert de kwaliteit van het moment namelijk voortdurend. Soms is de tijd gunstig om een winkel te openen, een product te lanceren of een huwelijk te sluiten. Maar andere momenten kunnen weer heel beroerd zijn.

Een goed voorbeeld is dat van een Australische klant van Pegasus die zijn ranch wilde verkopen. De eerste periode die hij op het oog had voor de verkoop, leek gunstig, aan het einde van de lente zag het land bij zijn ranch er prachtig groen uit. Een astrologische analyse wees echter uit dat het verstandiger was om te wachten. Inderdaad bracht een poging tot verkoop niets op.

Een half jaar later echter was de situatie astrologisch gezien radicaal veranderd, nu stonden de sterren wel gunstig voor een verkoop. Maar het land lag er onaantrekkelijk bij, de Australische zomerhitte had zijn werk gedaan en er was weinig groen meer te bekennen. Toch besloot de klant het weer te proberen, hij startte het verkoopproces exact op het door Pegasus bepaalde moment. Een maand later was zijn ranch verkocht tegen een zeer goede prijs.

Door op het astrologisch juiste tijdstip te beginnen, wordt de kans op succes van een actie dus sterk vergroot. Het potentieel van situatie kan dan optimaal worden benut.