Landen in Europa zijn in verschillende mate getroffen door Corona, maar Spanje springt er wel uit als een van de landen die de grootste klappen krijgt. Dat was zo tijdens de eerste golf, maar nu in de tweede golf lijkt het land ook weer voorop te lopen in de aantallen besmettingen. Het toerisme, een van de economische steunpilaren, leek net weer een beetje op gang te komen maar dat wordt nu in de kiem gesmoord. Als we kijken naar de horoscoop van Spanje dan wordt duidelijk waarom het land het zo voor zijn kiezen krijgt, terwijl andere landen langzaam lijken op te krabbelen. Klik op de download-knop hieronder om de nu geldige Spaanse solaar te kunnen bekijken.

Deze solaar ging in op 16 april, en je kunt deze dus zien als een jaarhoroscoop die het herstel na de Corona-crisis aangeeft. Als uitgangspunt voor de berekening van deze solaar werd de radix van Spanje gebruikt, gebaseerd op de Grote Conjunctie van Saturnus en Jupiter van 17 april 1646 (7:49:45 LMT, Asc 15:03 Tweelingen, hier niet weer gegeven), die vooraf ging aan de eenwording van Spanje onder de katholieke koningen Isabella en Ferdinand. Dit is een wat ongebruikelijke maar zeer effectieve en heldere techniek om horoscopen van landen te maken. Wat ook weer blijkt uit deze Spaanse “post”-Corona-solaar.

Want Venus Heer 6 van ziekte in de solaar staat dominant op een hoek op de descendant en zal zich dus ook nu nog sterk manifesteren. Heer 6 staat bovendien op de zuiver martiale koninklijke Aldebaran die Heer 6 heel veel extra kracht geeft. Dat wil ook direct zeggen dat Antares de Doodsster op de Ascendant valt, Aldebaran en Antares vormen immers een sterrenpaar dat tegenover elkaar staat, allebei zijn ze koninklijk en zeer martiaal. Het verschil tussen de twee is dat de een opstart (Aldebaran) en de ander doodt (Antares). In Corona-tijden wil je dus zeker geen prominente plaatsing van Antares in een solaar zien!     

Heer 1 is het land en dit is Jupiter die conjunct Pluto staat, de Heer van het Dodenrijk die plots en overweldigend toeslaat, de Pluto-Heer 1 conjuctie valt op Terebellum, een ster van het noodlot. Op het MC staat Labrum, ook een ster van het noodlot, de hoofdster van de Beker, in dit geval de gifbeker die helemaal moet wordt uitgedronken. De Zon, zo zullen oplettende lezers op gemerkt hebben, staat ook nog eens op de derde ster van het noodlot, op Al Pherg. Maar dat telt niet omdat alles wat automatisch gebeurt in een horoscoop, puur  vanwege de toegepaste techniek niet kan worden mee geduid. De Zon in de solaar valt altijd op Al Pherg omdat de Zon in de radix daarop staat! Maar ook zonder de derde ster van het noodlot is duidelijk dat Spanje maar heel moeizaam zal herstellen.    

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *