Vorig week werden de kansen bekeken van Max Verstappen op een herhaling van zijn winst in de Formule-1 van vorig jaar. Dat werd gedaan aan de hand van zijn solaren van dit jaar, de solaar die geldig is tot aan zijn verjaardag in september zag er gunstig uit, maar de nieuwe solaar die dan in gaat niet. Dat is ook de solaar waaronder hij weer wereldkampioen zou moeten worden en dat ziet er dus minder veel belovend uit. Natuurlijk moeten we voor een goede voorspelling ook naar de progressies kijken als in november het seizoen wordt afgesloten en daarin zijn een aantal interessante bewegingen te zien.

Voor we naar de progressies in november kijken: op het moment loopt het Pars Fortunae over zijn progressieve MC en Verstappen is na een een wat mindere start nu weer de leider in het klassement geworden. In november is die stand natuurlijk al lang voorbij, het PF beweegt in progressie een graad per maand. Zijn progressieve Zon staat in november nog wel gunstig, de Zon is Heer 10 en de algemene significator van leiderschap en valt op zijn radix-Ascendant. De progressieve Zon heeft een snelheid van 1 graad per jaar en blijft dit jaar nog wel werken. Maar de vraag is of die gunstige Zonne-progressie genoeg zal zijn om hem weer het kampioenschap te schenken.

Al Jabbah?

De andere progressies zien er we dat betreft wat minder gunstig uit. De Maan loopt dit jaar door het maanhuis Al Tarf dat vooral met confrontatie met autoriteiten en frustratie maken heeft. In november, als het seizoen ten einde loopt, staat de Maan wel op het punt om over te gaan naar het volgende Maanhuis Al Jabbah dat met succes en winst wordt geassocieerd. Maar de vraag is of dit niet te laat komt, het seizoen is net afgelopen dan. Ook staat de Maan vlak voor Regulus en de overgang naar het teken Maagd.

Dat lijkt heel gunstig want Regulus geeft je de troon en de overgang naar Maagd activeert zijn Mercurius die in zijn radix zo enorm sterk is. Maar ook dat komt te laat, de Maan heeft in november nog drie tot vier graden te gaan voor het zover is en dat is in tijd drie tot vier maanden. Dat zou eerder wijzen op een vliegende start van het seizoen in maart 2023, maar voor dit seizoen komen die krachtige standen niet op tijd. Dat lijkt te worden bevestigd door de stand van het progressieve PF in november, via antiscion loopt het over de malefic Saturnus die uitermate zwak is zijn val in Ram. Ook dit ziet er dus wat minder goed uit.    

Voor hen die de oorlog in Oekraïne volgen met behulp van de 1 dag = 1 week sleutel toegepast op de horoscoop van het begin van de invasie, de Maan (Oekraïne) loopt nu door de crisiszone met Algol en de Pleiaden vandaar de inname door de Russen van een belangrijke stad (Severodonetsk) in de Donbas.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *