De presidentsverkiezingen in de VS worden gehouden op 5 november volgend jaar, maar de strijd is al lang begonnen. Kort geleden stelde Ron de Santis zich nog kandidaat, een Republikein die zich presenteert als het meer beschaafde en intelligente alternatief voor Donald Trump. Maar wat de andere kandidaten ook doen, het zijn nog steeds de twee oude heren die de show stelen. Het lijkt er voorlopig niet op dat de concurrenten van Trump zijn kandidatuur echt in gevaar gaan brengen en bij de Democraten is er al helemaal geen geloofwaardig alternatief voor Joe Biden.

Als Biden nog eens zou aantreden als president is hij 82, hij maakt een wat minder robuuste indruk dan de altijd zo vitaal ogende Trump, maar dat is geen reden om het allemaal niet zo serieus te nemen. De horoscopen van Trump rond de komende verkiezingen werden al eerder bekeken op deze blog en dat zag er sterk uit. Toch moet je daar mee op passen want je mag ook wel wat kracht verwachten als iemand presidentskandidaat wordt. Om de voorspelling zo betrouwbaar mogelijk te maken, is het daarom het beste om de duiding zoveel mogelijk toe te spitsen.

Lunaar

Een goede manier om dat te doen is de analyse van de lunaren waaronder de verkiezingen worden gehouden. Dat kan als er twee kandidaten zijn die met elkaar strijden om de hoofdprijs zoals in de VS, een lunaar van de maand van het mogelijke succes moet dat succes dan wel laten zien. De horoscoop van de maand waarin het moet gaan gebeuren is in die zin betrouwbaarder dan de progressies omdat je zo’n sterke focus hebt op het moment van de waarheid.

Knoop

Als we dan de lunaar van de mogelijke herverkiezing van Biden bekijken, is het verbluffend simpel!! De Noodknoop die alles wil en alles geeft, staat bovenop de Ascendant van de lunaar. Dat is een hele sterke aanwijzing dat Biden gaat winnen, de Knopenas is een as van zeer hoge energie, het is de levensenergie zelf. Automatisch valt dan de Zuidknoop die een pijnlijk offer af dwingt op de Descendant van de concurrent, Trump delft dus het onderspit.

Pollux

De Noordknoop conjunct de Ascendant is op zich zelf al bijna voldoende om de zaak te beslissen, maar ook de andere standen in deze lunaar zijn opmerkelijk positief. Lunaarheer 1, Joe Biden deze maand, staat op de koninklijke Pollux, de onsterfelijke Tweelingbroer die in de strijd overleeft, terwijl zijn broer Castor ten onder gaat. De Zon, niet onbelangrijk als je de baas wilt wilt blijven, staat op Spica een andere koninklijke ster, en het Pars van de Zon, de Zonne-essentie, staat conjunct Lunaarheer 10 van de baan. Deze lunaar laat er niet veel twijfel over bestaan dat Joe Biden volgend jaar zal worden herkozen als president van de VS.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *