De laatste weken was de ontknoping van de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton om het kampioenschap in de Formule-1 het onderwerp en we komen nu toe aan een voorspelling. Gaat “onze” Max het redden en dat “onze” is direct het probleem. Ik wil als Nederlander graag zien dat hij wint, maar dat maakt een objectieve duiding er niet makkelijker op. Het is dus oppassen voor de roze bril! Om de situatie kort samen te vatten, Verstappen ligt op kop er zijn nog twee races te gaan maar Hamilton is al een tijd bezig met een inhaalrace en is zo dichtbij gekomen dat hij zomaar nog kampioen kan worden.

Deze laatste twee Grands Prixs worden de komende twee weekends verreden, onder de lunaar die je kunt bekijken door op de download-knop hierboven te klikken. Als Max Verstappen gaat winnen dan moeten daarin duidelijke aanwijzingen te vinden zijn voor een triomf. De duiding van deze lunaar is niet eenvoudig omdat het een typisch voorbeeld is van echt astrologisch handwerk en alle vragen die daarbij op kunnen komen. Het komt zeker ook voor dat  een horoscoop heel duidelijk is, maar vaak moeten positieve en negatieve indicaties fijnzinnig gewogen worden.

Cazimi

Wat direct op valt in deze lunaar is de positie van Mercurius die in het “hart van de Zon” staat! Hij is dus cazimi wat wil zeggen dat hij gesteund wordt door de volle kracht van de Zon en dus niet meer te stuiten is. Mercurius heeft natuurlijk te maken met snelle beweging en techniek en het is de planeet waaraan Verstappen zijn succes te danken heeft. In zijn radix is Mercurius razendsnel en Heer 11 in Huis 11 van de vruchten van je arbeid.  Dat klinkt niet gek natuurlijk, maar in de lunaar is Mercurius wel Heer 12 van zelfdestructie maar ook weer Heer 3 van korte routine-bewegingen. De Zon die Mercurius lanceert is in de radix Heer 10 van het beroep, wat natuurlijk goed klinkt.

Via antiscion staat Pluto op de cazimi-Mercurius, Pluto is de Heer van de Onderwereld die in zijn snelle wagen (!) plots uit een kloof in de aarde op duikt en Persephone ontvoert. Hij grijpt dus op een overweldigende manier de hoofdprijs.. Is dat Verstappen of misschien wel toch Hamilton? Nog een punt is dat de cazimi-Mercurius in de buurt van Antares valt, op net iets meer dan drie graden afstand. Antares is de ster van het einde van een cyclus, het is hart van de Schorpioen die de arrogante succesvolle jager Orion doodsteekt. Wil dat zeggen dat het hier stopt voor Verstappen of laat het juist zien dat hij de Schorpioen is deze maand die zevenvoudige wereldkampioen Hamilton verschalkt?

Zonne-essentie

Hamilton is Saturnus, Heer 7 in het zevende huis, heel sterk en ja hij is ook sterk en heel dichtbij. Mars Heer 10, staat via antiscion conjunct Saturnus, ja deze maand is de maand van een intens duel. De Maan is Heer 1 in oppositie met de chaotische Neptunus, wat niet goed is natuurlijk. Het Pars Solis, het Zonne-pars van overvoed en toekomst, de “Zonne-essentie” staat pal op cusp 2 en valt op het radix MC (dan moet de tijd wel exact kloppen) !Maar de Zuidknoop valt weer op zijn Heer 1 in de radix.

Het is gek makend, voor iedere positieve indicatie duikt er een negatieve op! Een truc is dan naar de volgende lunaar te kijken en die heeft alle hoeken dezelfde als de radix, wat heel goed is. Heer 1 staat daarin ook op Antares – is dit de zegevierend Scorpio-Max, die Orion-Hamilton de doodsteek heeft gegeven? Dit is echt zweten maar ik denk dat de cazimi-Mercurius Verstappen het kampioenschap brengt. Of zou dat toch mijn te roze bril zijn?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *