Deze blog wordt ook gelezen door heel wat astrologen die zich in de conflictgebieden in Oekraïne bevinden en ik heb al diverse reacties gehad  op mijn posts. Natuurlijk hebben degenen die de strijd aan den lijve ondervinden veel meer kennis van de situatie, ik moet me baseren op wat de media hier te melden hebben en wat zeker niet compleet is of altijd correct. Ik wil dus iedereen nadrukkelijk uitnodigen om mij te mailen als wat ik schrijf op basis van het nieuws hier, niet klopt met wat er ter plaatse werkelijk gaande is!

Terebellum

De afgelopen weken hebben we de horoscopen van Rusland en Oekraïne bekeken maar de vraag  is op welke manier deze oorlog te zien is in andere mundane horoscopen, die nog niet specifiek op een land zijn gericht. Een goed uitgangspunt daarvoor is de Grote Conjunctie van Saturnus en Jupiter (GC)  van 2020, berekend voor Brussel. Deze horoscoop laat zien wat er de komende twintig jaar in Europa zal gebeuren. Daarbij moeten we er wel rekening mee houden dat het deze GC was die na ongeveer tweehonderd jaar het element wisselde, van Aarde naar Lucht en dan kun je meer dramatische gebeurtenissen verwachten (dat komt immers maar eens in de twee eeuwen voor!).

De GC van 2020 voor Brussel als Europese hoofdstad (hier niet afgebeeld) heeft de GC-graad zelf op de descendant van tegenstanders wat de mogelijkheid van een conflict laat zien, nog eens benadrukt doordat de GC op de zeer vurige en krachtige Altair  (“strijd op het scherpst van de snede”) staat die een Mars/Jupiter-natuur heeft. Om nu te zien hoe dat zich door de jaren heen zal ontwikkelen, kun je gewoon op basis van deze horoscoop solaren en zelfs lunaren maken. Deze terugkeerhoroscopen kun je duiden net zoals je dat bij een persoon zou doen. Dat levert de onderstaande solaar op voor het jaar dat Rusland Oekraïne aan viel.

In deze solaar, die vlak voor Kerst begon te werken is Venus Heer 1, dat is Europa dit jaar. Venus staat conjunct Pluto, de Heer van de Onderwereld die onverwacht en overweldigend toeslaat en prinses Proserpina de Hades in sleept. Dat is al niet zo fijn maar deze duistere conjunctie valt ook nog eens op Terebellum, een van die drie wonderlijke sterren van het noodlot, met een zwakke  lichtkracht van de zesde magnitude maar die wel een heel krachtig effect heeft. Dat zijn dus al twee factoren die direct op Heer 1 inwerken maar dat is nog niet alles. Via antiscion staat de Zuidknoop, die altijd om een pijnlijk offer vraagt ook nog op Heer 1 en ook Mars de oorlogsplaneet maakt een conjunctie met Pluto-Heer 1 via antiscion. We hebben dus een enome samenballing van vijf factoren Pluto, Terebellum, Heer 1, de Zuidknoop en Mars die ook nog eens Heer 7 van de tegenstander is.

Antares     

Dat het om antiscia gaat, duidt er op dat het grootste deel van Europa nu niet direct bij de gevechten betrokken is. Maar de vraag is natuurlijk welk kant het op gaat? En dat ziet er zorgelijk uit, de volgende solaar die vlak voor Kerst dit jaar in gaat, zullen we volgende week bespreken. Maar het lijkt erop dat de Duitse regering met het besluit om 100 miljard in het leger te pompen de juiste beslissing heeft genomen. In Nederland heeft het neo-liberale destructiebeleid  van de afgelopen tien jaar zelfs het leger kapot gemaakt, het is hoog tijd dat zo snel mogelijk te repareren.  

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *