In deze Corona-crisis is de voormalige Microsoft-baas Bill Gates opvallend aanwezig. Hij investeert zijn computermiljarden in de zoektocht naar een vaccin en hij is een van de grote sponsoren van de World Health Organisation WHO. Ja, u leest het goed de WHO, een VN-organisatie neemt geld aan van private partijen, een heel vreemde zaak en Gates heeft dan ook een grote invloed op het beleid van de WHO. Dat past bij zijn “post-Microsoft”’ imago, dat van grootschalige weldoener die het goed voor heeft met de mensen en de wereld.  Of dat echt zo is, willen we hier in het midden laten, maar laten we zeggen dat er heel wat mensen zijn die twijfelen aan de oprechtheid van de IT-tycoon.

Astrologisch is het interessant om te bekijken of de plotse rol van Gates in de schijnwerpers van de Corona-crisis is terug te zien in zijn horocoop. Zijn radix (28 oktober 1955, 21:59 PST, Seattle Asc 26.47 Kreeft) zal nu niet worden besproken, die duiding is ook terug te vinden in mijn boek over de vaste sterren ( Boekscout, 2013).  Het enige punt in de radix dat nu wel van belang is, is een zeer opvallende stand in zijn tweede huis van geld en bezittingen. In de laatste graden van de Leeuw staat daar Jupiter algemene significator van rijkdom met tripliciteitswaardigheid conjunct Pluto (ook verbonden met rijkdommen) op de absolute koningsster Regulus! Deze ene enorm krachtige stand heeft een belangrijk deel van zijn  leven bepaald. Heer 2 van bezit is de Zon, die niet zo heel krachtig staat, maar wel conjunct het Pars van de Zon valt , ook wel het Pars van Overvloed genoemd.

Maar wat ons nu interesseert zijn de progressies en de andere voorspellingstechnieken, laten die zien dat Gates nadrukkelijk terug is in de schijnwerpers? Eerst de Firdadria, de langere periodes beheerst door een planeet, Gates zit in een Mercurius-Firdar. Mercurius staat redelijk sterk maar wel in het vierde huis, hij laat nog van zich horen, maar hij is niet meer volop actief in het tiende huis daarboven. Dan de profecties, het huis dat dit jaar “oplicht”, dat is het vijfde huis.  De cusp van het vijfde huis staat op de krachtige koninklijke Zuidschaal en is stevig bezet, we mogen dus actie verwachten dit jaar. 

Dat wordt bevestigd door de belangrijkste voorspeltechniek van allemaal, de secundaire progressies (voor de planeten) en de primaire directies (voor de hoeken), klik op de download-knop hierboven om deze te kunnen bekijken. En het is overduidelijk, de Maan is net over de radix- en de progressieve stand van Pluto-Jupiter op Regulus gelopen! Dat hele superkrachtpotentieel werd het afgelopen half jaar dus  weer nadrukklijk geactiveerd. Tegelijk loopt het MC over de koninklijke Aldebaran, die heel veel succes kan brengen, Aldebaran is martiale Oog van de Stier dat op de wereld is gericht. De Maan is nu over de kracht-conjunctie heen, maar het MC staat nog wel een tijdje op Aldebaran (het  primaire MC beweegt ongeveer een graad per jaar) dus zal Gates zeker nog wel even een stevige invloed kunnen uitoefenen.     

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *