Het is vandaag 80 jaar geleden dat de invasie in Normandië begon, die een einde zou maken aan het satanische Nazi-Duitsland en dat wordt natuurlijk groots gevierd. Daar zit ook een astrologische kant aan want, zoals algemeen bekend maakte het Nazi-regime gebruik van alle ‘’occulte”wetenschappen waaronder astrologie. Ongetwijfeld zijn de Nazi-astrologen ook op zoek geweest naar het tijdstip van de invasie, al is mij niets bekend over hoe dat in zijn werk is gegaan of wie daar bij betrokken waren. Het is wel duidelijk dat de Nazi-astrologen van toen de klassieke technieken niet kenden en misschien mogen we daar ook blij mee zijn.

Duitse radix

Want als we uitgaan van de techniek van de Grote Conjuncties om een geboortehoroscoop van een land te maken is dat tijdstip van de invasie niet zo moeilijk te zien, de gegevens van de Duitse radix worden dan 21 Oktober 1861, 13:15:54 LMT, Berlijn met Asc 14.53 Steenbok. Vanuit deze mundane radix kun je gewoon progressies berekenen, dat is een heel directe benadering, die radix laat zien wat er met Duitsland gebeurt net als bij een persoon. Natuurlijk kun je ook op andere manieren kijken, er is bijvoorbeeld ook een horoscoop voor Nazi-Duitsland en er zijn diverse andere mundane technieken, maar dit is in ieder geval een heel effectieve en heldere aanpak.

Orion

In de progressies bekijk je zes factoren om de hoofdlijnen te zien, de secundair-progressieve Zon en Maan, de primaire directies van de assen en de progressies van het Pars Fortunae en het Pars Solis. De Zon en de assen zijn de langzame factoren die bewegen met ongeveer 1 graad per jaar, de Maan en de parsen de snelle factoren die bewegen met een graad per maand. Nog zonder lunaren kun je zo al de maand vinden dat iets gaat gebeuren, het is een zeer krachtig voorspellingspalet. In de progressies van D-Day valt direct op dat de Ascendant op Rigel staat, een gewelddadige Orion-ster, de arrogante zo succesvolle Jager Orion wordt door de schorpioen doodgestoken! De Asc staat ook op de radix-Uranus van pijnlijke beperking, Uranus is de gecastreerde hemelgod.  

Progressies D Day

Antiscia

Via antiscion beweegt deze directie van de Ascendant ook nog eens over de Duitse radix-Ascendant! De progressieve Zon maakt een cazimi conjunctie met de progressieve Mercurius, die daarom niet te stoppen is en Mercurius is Heer 6 van tegenslag in de Duitse radix. Via antiscion valt deze progressie op de Duitse radix- Venus Heer 4 van het territorium, die op Antares de ster van de dood staat (ook weer het gif van de schorpioen!). De directie van het MC loopt via antiscion over het radix-MC van Duitsland. Alle drie de langzame factoren laten zien dat er in 1944 iets heel belangrijks gebeurt. Uit de context is wel duidelijk wat dat zal zijn.

Mars

Nu kun je de snelle factoren gebruiken om de maand te bepalen en ook dat is overduidelijk. Het Pars Fortunae gaat in Juni ‘44  Schorpioen binnen en activeert daarmee heerser Mars, de aanval. Het Pars Solis gaat Steenbok in en activeert daarmee Saturnus, die in de Duitse radix in Huis 8 van de dood staat en via antiscion in oppositie met Mars. De Maan staat op Aldebaran, het intens rode Oog van de Stier een machtige, zeer martiale ster en loopt door het Maanhuis van Aldebaran, waarbij het beeld hoort van een woest  galopperende krijger te paard. Gelukkig waren de Nazi-astrologen modern-astrologisch en dus gebrekkig opgeleid. De geschiedenis was misschien wel anders gelopen als ze de effectieve traditionele methodes hadden gekend!                     

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *