Afgelopen weekend won Formule-1 coureur Max Verstappen weer de Grand Prix, het was een wat saaie wedstrijd want zijn tegenstanders hadden weinig kans. Verstappen nam direct de leiding en zijn koppositie kwam niet meer in gevaar. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton, zijn naaste  concurrent, had het nakijken en Verstappen vergrootte daarmee zijn kansen op de wereldtitel, al is het seizoen nog lang en kan er nog van alles gebeuren.

Het is daarom uitermate interessant om eens te kijken wat er in de progressies van Verstappen op dit moment gaande is. Wat de Firdaria betreft, de langjarige planeetfases, zit Verstappen al sinds 2015 in een top-periode, de fase van  zijn razendsnelle Mercurius, die zoals we in de post van vorige week zagen de sleutel tot zijn succes is. Die fase loopt nog door tot 2028, dus voorlopig zijn ze nog niet van hem af. Het begin van de Mercurius-Firdar viel precies samen met zijn debuut in de Formule-1, toen hij zijn debuut maakte had hij officieel zijn rijbewijs nog niet, daar was hij nog te jong voor.

Progressies

Door op de download-link hierboven te klikken, kunnen de progressies van het moment worden bekeken. Het is direct duidelijk dat er een goede periode aan breekt voor professioneel succes, de progressieve Zon is net van teken gewisseld en heeft zijn val in Weegschaal achter zich gelaten. De Zon is niet alleen algemene significator van roem, maar ook Heer 10 van de loopbaan in zijn radix! De Zon wisselt maar eens in de dertig jaar van teken, dus dat geeft een hele belangrijke verbetering in de loopbaan aan!

Voorspellen draait altijd om veranderingen, dus die sprong in de carrière zie je nu, in het jaar dat de Zon naar het volgende teken schuift.  Het is niet zo dat hij de komende dertig jaar alleen maar succes zal hebben. Overigens is het niet van belang dat de Zon in het plaatje van de progressies op de cusp van het twaalfde huis komt, want het plaatje van de progressieve standen is geen horoscoop. De veelgebruikte term” progressieve horoscoop” is onjuist en daarom ook misleidend, er bestaan geen progressieve cuspen alleen primaire directies van de twee hoofdassen Asc en MC.

Al Natrah

Niet alleen de progressieve Zon duidt op een sprong voorwaarts in de carrière, ook de progressie van het andere Licht de Maan laat het duidelijk zien. De Maan loopt de komende twee maanden over zijn radix-MC en dat wijst natuurlijk op succes (de radix van Verstappen is te bekijken in de post van vorige week). Ook het Pars van de Maan, het Pars Fortunae, samengesteld uit de directie van de Ascendant en de progressies van de Lichten herhaalt dat succes. Het PF loopt in het laatste stukje van de Leeuw en gaat de komende twee maanden over naar de Maagd, waarmee de heerser van Maagd zijn razendsnelle Mercurius, de sleutel trot zijn succes, wordt geactiveerd. Ook loopt het PF dan over Regulus, de ster die naar de troon leidt.

Dus het ziet er niet slecht uit voor Verstappen de komende vier maanden, dat is het leeuwendeel van het nog resterende seizoen, de laatste Grand Prix  wordt verreden op 12 december. Precies in de periode dat hij moet scoren staan de progressieve Lichten en het progressieve Pars Fortunae er heel gunstig bij! Het Maanhuis waar de Maan doorheen gaat, is in die maanden Al Natra, waarvan de sleutelwoorden “verovering en overwinning”zijn. Het beeld bij Al Natrah is een adelaar met een mensenhoofd. Op Al Natra volgt Alterf de “Blik van de Leeuw” verbonden met confrontatie en verlies. Dat kan er op wijzen dat Verstappen het in het allerlaatste deel van het seizoen weer wat moeilijker krijgt. Maar met al, ziet het er heel goed voor hem uit!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *