Het blijft ongekend spannend in de Formule -1, waar Max Verstappen nog steeds op kop ligt maar op de voet gevolgd wordt door Lewis Hamilton. Afgelopen zondag won Hamilton de race en liep hij op Verstappen in. In een post van enkele maanden geleden schreven we daarover het volgende: “het Maanhuis waar de Maan doorheen gaat, is in deze maanden Al Natra, waarvan de sleutelwoorden “verovering en overwinning” zijn. Het beeld bij Al Natrah is een adelaar met een mensenhoofd. Op Al Natra volgt Alterf de “Blik van de Leeuw” verbonden met confrontatie en verlies. Dat kan erop wijzen dat Verstappen het in het allerlaatste deel van het seizoen weer wat moeilijker krijgt. Maar al met al, ziet het er heel goed voor hem uit!”.

Op dat moment was Verstappen superieur maar hij heeft het inderdaad in dit laatste deel van het seizoen weer moeilijker gekregen.  Er zijn nu nog 3 races te gaan en het is nog steeds niet beslist, Verstappen staat voor maar het is een reële mogelijkheid dat hij alsnog door de veelvoudige wereldkampioen Hamilton wordt ingehaald en het kampioenschap misloopt. Verstappen heeft een sterke solaar en sterke progressies maar hij is ook heel ver gekomen, dat laat dus niet duidelijk zien dat hij daadwerkelijk gaat winnen, nummer twee worden is ook al een heel grote prestatie.

Spica?

De laatste race is op 12 december in Abu Dhabi, daarvoor is er nog een Grand Prix in Qatar op 21 november en een in Jedda op 5 december. De lunaren van Verstappen die in deze tijd geldig zijn zouden uitsluitsel kunnen geven over de vraag of hij uiteindelijk dit grootse seizoen gaat bekronen met het goud. De race van afgelopen zondag, die niet goed afliep voor hem en de race in Qatar vallen onder de lunaar die begon op 1 november en die te bekijken is door op de downloadknop hieronder te klikken.  

Wat direct in het oog springt, is Mercurius van bewegingen die prominent in het tiende huis staat en ook nog een op de koninklijke ster Spica! Dat lijkt toch heel gunstig voor Verstappen, Mercurius is de planeet in zijn radix waaraan hij zijn succes te danken heeft en heeft natuurlijk te maken met hard rijden en verfijnde techniek. Alleen is Mercurius in deze lunaar heer 7, dat wil zeggen zijn tegenstander en dat betekent dat de prominente positie naar de ander gaat! Dat wordt nog eens bevestigd door de ster die op de descendant van de tegenstander staat, de machtige Rigel een heldere ster van de eerste magnitude uit de constellatie Orion. 

Dat zou dus inderdaad laten zien dat Verstappen in de Grand Prix van afgelopen zondag de overwinning aan Hamilton moest laten en omdat deze lunaar ook nog geldig is op 21 november als de volgende Grand Prix in Qatar wordt verreden, haalt Verstappen dan de winst nog niet binnen. De laatste twee races vallen onder de volgende lunaar en het is te hopen voor hem dat deze niet weer een krachtige tegenstander in het tiende huis op Spica laat zien!     

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *