Al eerder schreven we op deze blog over Max Verstappen, de jonge Nederlandse Formule-1 coureur die op kop gaat in het klassement voor het wereldkampioenschap. Er zijn nog 7 races te gaan, op 12 december is de laatste Grand Prix en dan zal duidelijk zijn of Verstappen inderdaad kampioen zal worden. Het is uitgedraaid op een tweestrijd tussen Verstappen en de zevenvoudig (!) kampioen Lewis Hamilton, een van de twee zal het winnen, het is de jonge hond tegen de oude rot. Afgelopen race liep het uit de hand, ze kwamen in botsing en een derde coureur won uiteindelijk de Grand  Prix.

Blik van de Leeuw

In een vorige blok over de progressies in zijn radix werd het volgende opgemerkt: “Dus het ziet er niet slecht uit voor Verstappen de komende vier maanden, dat is het leeuwendeel van het nog resterende seizoen, de laatste Grand Prix  wordt verreden op 12 december. Precies in de periode dat hij moet scoren staan de progressieve Lichten en het progressieve Pars Fortunae er heel gunstig bij! Het Maanhuis waar de Maan doorheen gaat, is in die maanden Al Natrah, waarvan de sleutelwoorden “verovering en overwinning” zijn. Het beeld bij Al Natrah is een adelaar met een mensenhoofd. Op Al Natrah volgt Alterf de “Blik van de Leeuw” verbonden met confrontatie en verlies. Dat kan er op wijzen dat Verstappen het in het allerlaatste deel van het seizoen weer wat moeilijker krijgt”.

Dat klopt dus ook wel want hij staat nummer een, al is zijn voorsprong op Hamilton niet heel groot. Het is nog geen gelopen race, maar hij staat er wel goed voor. Nu krijgt Verstappen op 30 september een nieuwe solaar en dat is natuurlijk wel erg interessant om naar te kijken, want als hij wint moet in die solaar wel iets heel moois te zien zijn. In de huidige solaar waarmee hij oprukte naar de eerste plaats in het klassement, stond Heer 1 op de sterke ster Achernar  (de Zonnewagen!)  vlakbij het MC  en Heer 10 op de sterke  Wega in het zevende huis. Maar hoe ziet dat er in de komende solaar uit, de nieuwe solaar is hieronder te bekijken door op de download-link te klikken.

Dat ziet er op het eerste gezicht helemaal niet slecht uit. Want de zeer krachtige koningsster Aldebaran staat op het MC van “het werk”! Mercurius is Heer 1 en Heer 10 in de solaar, dus heel belangrijk en Mercurius staat op een andere koninklijke ster Spica. Dus toch een gelopen race, hmmm? Het moeilijke is om te beslissen of deze twee hele sterke sterren erop wijzen dat hij kampioen wordt of dat hij tweede wordt, want tweede worden is ook nog een hele grote prestatie. Dus zien we iets dat ontegenzeggelijk wijst op de winst?

De Maan staat op het MC via antiscion en dat is ook niet slecht, maar bij de Maan hoort het zilver niet het goud en de Maan staat op Castor de Tweeling die sterft in de strijd.. Mars Heer 1 uit de radix is combust en valt op Vindemiatrix de ster van de premature oogst die misloopt, heel zwak dus. De al genoemde Mercurius heer en 10 op Spica is retrograde en beweegt langzaam, dat is nu net niet wat je wilt in de Formule-1, je wilt niet langzaam achterwaarts maar snel voorwaarts. Dus naast die twee krachtige vaste sterren, is er het nodige te zien dat twijfel zaait. We zien niet die onomstreden gouden kroon, nader onderzoek zal nodig zijn.     

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *