Taylor Swift is de afgelopen jaren uit gegroeid tot een echte megaster en ze lijkt alom aanwezig. Zelfs in de politiek heeft ze invloed, haar steun voor Joe Biden zou haar fans, de swifties, wel eens kunnen overhalen om op de oude president te stemmen. Het zal duidelijk zijn dat het Trump-kamp daar niet echt blij mee is omdat de swifties behoorlijk fanatiek toegewijd zijn. Swift lijkt op het moment de meeste succesvolle pop-artiest ter wereld te zijn geworden en daar horen natuurlijk ook controverses bij. De rechtse media hebben het vuur op haar al geopend.

Swift

Mars!

Haar radix windt er geen doekjes om, bijna pal op de Ascendant staat een ijzersterke Mars in eigen teken. Mars is verreweg de sterkste planeet in haar horoscoop en is ook de heer van het vijfde huis, het huis van creativiteit! Via antiscion staat Venus, de planeet van de esthetiek conjunct deze Mars en Venus zelf staat op de zeer krachtige en energieke Altair, de hoofdster van de Adelaar. Venus valt ook op de cusp van het derde huis van expressie en is ook nog in mundaan sextiel met Mars. Mundane aspecten worden gemaakt door planeten die dezelfde afstand tot een cusp hebben, in dit geval staan Mars en Venus op de cuspen.

Prenataal

Dat is zeker heel krachtig, maar bij het analyseren van succes zijn meerdere punten van belang. Iemand kan veel succes krijgen met een zeer krachtige planeet zoals in dit geval, maar ook met sterk geplaatste planeetpunten, koninklijke vaste sterren of een sterke verbinding met de horoscoop van de eclips en lunatie die direct vooraf ging aan de geboorte. Dat laatste maakt dat je sterk aansluit bij de tijdgeest en vaak is dat bij heel groot succes het geval. Ook bij Taylor Swift staat de prenatale eclips zelf op haar MC en de Ascendant van de eclipshoroscoop staat tussen de  Maan en Jupiter in haar radix.

Firdaria

De firdaria, de de lange periode van jaren waarover een planeet heerst, zijn weer overduidelijk. Taylor Swift maakt haar debuut in 2006 in de Firdar van Saturnus, die redelijk sterk staat in eigen teken. In de twaalf jaar van Jupiter die daarna komen groeit het allemaal voorspoedig verder, de Grote Benefic is in verhoging in de radix, al word hij wat verzwakt door zijn plaatsing in het achtste huis en zijn retrogardegang. Maar natuurlijk zal het duidelijk zijn dat ze onder de Firdar van de ijzersterke Mars alle records zal gaan breken en ja die Firdar begon in 2021!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *