Kort geleden kwam het bericht dat de bekendste tegenstander van de Russische president Poetin Alexei Navalny is overleden. Hij zat gevangen in een strafkamp op de poolcirkel onder zeer zwaar regime, zijn lichaam is nog niet vrijgegeven. Niemand gelooft natuurlijk het officiële verhaal van de Russische autoriteiten wat dat ook is , het was duidelijk dat Navalny zou sterven en dat zijn dood gebruikt zou worden om andere opposanten te intimideren.

Negende huis

In zijn horoscoop valt direct de sterke nadruk op het negende huis van denkbeelden, ethiek en ideeën op, Huis 9 gaat niet alleen over religie. Er staan maar liefst vier planeten in dit huis, waaronder Heer 1. Het is duidelijk dat dit een grote rol zal spelen in zijn leven. Mercurius is Heer 1 van de persoon en Heer 10 van het werk en dus zeer belangrijk, hij staat ook conjunct Algol. Algol is niet alleen een rampenster maar kan je een glamour-achtige aantrekkingskracht geven en  veel succes brengen. Hier zie je dus waarom hij een effectieve politieke organisator was.

Navalny

Regulus-transit

Dat wordt nog een versterkt door het MC op  de zeer krachtige Betelgeuze, een ster uit Orion de arrogante, machtige en succesvolle Jager die door de Schorpioen wordt belaagd. In het negende huis staar ook nog de Zon op de koninklijke Aldebaran, een intens rode ster met een zuiver Mars-karakter wat heel veel strijdvaardigheid geeft. Zijn Maanhuis is een van de vier Leeuw-Manzils, Al Jabbah, dat sterk met machtsstrijd te maken heeft. Het Leeuwenhart Regulus is de grote ster in dit Maanhuis en de precessie van de ster laat zien waarom hij de laatst jaren zo bekend werd. Door de precessie wisselt het Leeuwenhart, “dat naar de troon leidt” van teken gedurende zijn leven en komt op de Maan te staan, een soort transit van een ster!

Saturnus Firdar

Een hele sterke horoscoop dus, wat je overigens zonder naar de sterren te kijken maar heel gedeeltelijk kunt zien. Het allerzwakste punt is ook duidelijk, dat is de Grote Malefic Saturnus in vernietiging in Kreeft die zich dus van zijn allernaarste kant zal laten zien. Vanaf 2016 is Saturnus Firdarheer en de poging hem te vergiftigen, zijn gevangenschap en zijn dood in de Goelag vallen in deze periode. De andere malefic is Mars, die als Heer 8 zijn dood de omstandigheden rond de dood  aan geeft. Mars kan op geweld wijzen en Mars aspecteert Venus/Heer 9 van buitenland en valt via antiscion (verborgen, je kunt een antiscion niet zien) op Cusp 9. Buitenland was het niet, maar heel ver weg wel. Zijn profectie (een jaar = een huis)  was dit jaar in het twaalfde huis van gevangenschap gekomen, waarvan Mercurius op koppensneller Algol de heerser is!!         

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *