Nu koningin Elisabeth is overleden, heeft het Verenigd Koninkrijk een nieuwe koning Charles de Derde, maar ook een nieuwe “koningin”’ als heet ze officieel ‘’Queen-Consort”, koningin-gemalin. Het wordt dus niet zoals bij ons voluit  voor de echtgenote van de koning “koningin Maxima”, maar iets er tussen in. We hebben het natuurlijk over Camilla Parker-Bowles, de oude geliefde van Charles waarmee hij in 2005 in het huwelijk trad. Camilla werd gezien als de kwade genius die het huwelijk van Charles en Diana kapot maakte en was niet erg geliefd maar is nu dan “koningin” geworden.

Het is interessant om een blik te werpen  op de radix van Camilla, je kunt wel zeggen dat gedoe rond relaties haar leven heeft bepaald.  Zij had dus een affaire met de kroonprins maar haar toenmalige man had zelf ook een affaire, dat zet wel een beetje de toon. En hoe duidelijk kan een radix soms zijn! Want wat direct in het oog springt in deze horoscoop is Saturnus die prominent in het eerste huis staat, maar vijf graden van de Ascendant verwijderd en dus zeer invloedrijk. Saturnus is Heer 7 van relaties, de Grote Malefic staat in zijn vernietiging en laat zich dus van zijn venijnigste kant zien. Saturnus staat voor afgrenzen dus daar is geen sprake van, Saturnus in Leeuw “doet het niet”.

Twaalfde Huis

Nu laat Heer 7 altijd zien wat er in algemene zin rond relaties gebeurt dus dat is heel treffend. Deze verzwakte Saturnus / Heer 7 is ook nog een dispositor van het huwelijkspars! Verder valt op dat er maar liefst vier planeten in het twaalfde huis van geheimen en ellende staan allemaal in Kreeft. Al deze planeten in Kreeft schaden via negative receptie Heer 7 van relaties, een hoop geheim gedoe dat relaties erg moeilijk maakt. Niet alleen de Zon/ Heer 1, bij uitstek Camilla zelf, staat in het twaalfde huis, ook de Maan conjunct Venus, de planeten van liefde en gevoel staan in dit verborgen huis. Ja, het was echte liefde tussen Camill en Charles maar het mocht het niet zo zijn lange tijd.

Praesepe

Mars, de planeet van het scheiden staat op  de zeer krachtige, zuiver martiale Aldebaran en deze enorme vurige Mars-kracht maakt een sextiel op Heer 7 van relaties. Dat maakt het er niet makkelijker op, Mars is Heer 10 van de publieke rol, die een relatie dus ondermijnt. Ze mocht niet met Charles trouwen omdat ze niet als een geschikte vrouw voor de koning werd gezien. Alles draait dus om die Saturnus Heer 7 van relaties. Daar komt nog eens bij dat de Ascendant op Praesepe staat, de sterrenhoop die met versplintering, verdriet en verlies te maken heeft. Laat dat nu ook de ster zijn die op de Ascendant van Koning Charles de Derde staat!                

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *