Een van de grote, nieuwe helden van het WK-voetbaltoernooi in Moskou is de 19-jarige, in Frankrijk geboren Kylian Mbappé, die de hoofdrol speelde bij het verslaan van Argentinië door de Fransen. Mbappé is afkomstig uit Bondy, een van die zo beruchte banlieus, ten noorden van Parijs. Zijn vader komt uit Kameroen en zijn moeder is Algerijnse, vorig jaar verdiende hij 17,5 miljoen Euro, het kan verkeren. Zijn horoscoop moet dus wel interessant zijn om te bekijken. Want hoe zie je dat een schijnbaar kansloze jongere uit de banlieu, zal gaan opstijgen tot een meer dan dik betaalde voetbalster? De geboortegegevens worden als zeer betrouwbaar geclassificeerd, klik op de link hieronder om de radix van Kylian Mbappé te kunnen bekijken.

KYLIAN MBAPPE

De aandacht in deze horoscoop wordt meteen getrokken door Mars, de planeet van de strijd en de sport die zeer prominent in het eerste huis vlakbij de ascendant staat. Hoe dan ook , zal deze Mars zich in zijn leven nadrukkelijk laten zien en Mbappé viel al heel jong op als een groot talent. De oplettende lezers zullen echter opmerken dat Mars in zijn vernietiging staat en daarom “slecht” zal uitwerken. Maar zo direct kun je dat nooit zeggen, iedere planeet met een accidenteel zeer sterke positie zal zich ongeacht zijn essentiële waardigheid, nadrukkelijk in de wereld laten zien. Dat wil zeggen dat je zo’n planeet als instrument kunt en zult gebruiken om iets in die wereld tot stand te brengen.

De zo prominente Mars maakt ook een opmerkelijke receptie, die duidelijk maakt hoe de vork in de steel zit. Venus is Heer 1, het meest nadrukkelijk Mbappé zelf , en staat op het laagste punt van de horoscoop op het IC. Het is alsof je hier Mbappé ziet bijna opgesloten in Bondy, waar het niet echt gezellig is. Vlak naast Venus staat immers de Maan, de planeet van de thuishaven in vernietiging, en Heer 4 van de afkomst zelf is een retrograde Saturnus in val op de ster van het noodlot Al Pherg. Een noodlotsster in een radix geeft iets aan dat een beslissende invloed in je leven zal hebben, meestal met betrekking tot een moeilijke situatie. Saturnus, Heer 4 van de afkomst is in sterke wederzijdse receptie met die Mars op de ascendant en dat geldt ook voor Venus/Heer 1 op het IC. Je kunt dus zeggen dat Mbappé Mars / sport, omdat hij in zijn eerste huis staat, kon gebruiken als ontsnappingsinstrument uit de banlieu.

Hij zal het nodige aan grof geweld en ellende hebben gezien, Mars staat ook vierkant de Maan/ Venus-conjunctie op het IC en dat heeft hem de strijdvaardigheid gegeven om te vechten en door te bijten. Het MC van de loopbaan staat op de zeer heldere Sirius, de hoofdster van de Grote Hond, die veel succes schenkt en zijn tegenstander zo nodig op brute wijze kan intimideren, niet slecht voor een sportman. Mars is ook nog eens Heer 2 van het geld, wat aangeeft dat hij er wel iets aan kan verdienen, maar niet de miljoenen die hij als tiener nu binnen tikt. Dat verdienvermogen wordt wel duidelijk aangegeven in de horoscoop, maar op een indirecte manier. Het antiscion van Jupiter, de planeetpositie gespiegeld in de as 0°Kreeft /0 ° Steenbok, valt namelijk pal op de ascendant en verbindt zich zo heel nadrukkelijk met Mbappé.

En wat voor Jupiter is dat? Beter kan het bijna niet, de Grote Benefic staat in eigen teken Vissen , en watertekens zijn vruchtbaar, ook op het financiële vlak. Jupiter is de algemene significator van rijkdom, maar om hem zo volledig mee te mogen duiden, moet hij wel individueel gespecificeerd worden door de horoscoop. Er zijn dat jaar in Bondy heel wat buurjongetjes van Kylian geboren, met een even sterke Jupiter, maar alleen hij had hem via antiscion vrijwel exact op de ascendant. Op die manier kun je alle algemene significatoren (AS) duiden, ook bijvoorbeeld de Maan als AS voor de moeder. Niet alle kinderen met de Maan in Steenbok ervaren weinig geborgenheid, maar wel als deze Maan op het IC van het gezin staat zoals in de radix van Mbappé. Dat wil overigens weer niet zeggen dat zijn moeder een slechte, kille moeder is, het kan er ook wijzen dat de omstandigheden zo zijn dat ze de geborgenheid niet bieden kan. Dat wordt in onze extreem gepsychologiseerde tijden al te makkelijk vergeten, de horoscoop gaat over het leven niet over gedrag.

De directie van de ascendant  (hier niet afgebeeld) loopt op het moment over de koninklijke Spica, die je verder brengt dan je had kunnen dromen.  Volgend jaar begint de Firdar (langjarige planeetfase) van jawel Jupiter, dus ziet het er voorlopig voor de piepjonge Mbappé rooskleurig uit.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *