In de post van vorige week werd de geboortehoroscoop van Geert Wilders besproken, zijn geboortetijd tijd komt weliswaar niet van een geboorte-acte, maar de radix lijkt toch redelijk goed te werken. Vooral de rampzalige Lege Kribbe Praesepe op de ascendant van Wilders, die vaak te maken heeft met een ongebreidelde machtswellust die veel succes kan geven, beschrijft hem adequaat. De ascendant is het meest persoonlijke punt in de horoscoop, veel meer dan de Zon, omdat je op de ascendant echt geboren wordt, een individu wordt. De ascendant is immers het snijpunt van de aardse horizon en de hemelse dierenriem en dat laat symbolisch precies zien wat een mens is, een wat ongemakkelijk en gespannen mengsel van stof en geest. Het is dus ook logisch dat een ster die op dit punt staat iets heel belangrijks zegt over het leven en het mythische verhaal dat iemand leeft.

Ook kon je in zijn radix goed zien dat de vuistregel dat succesvolle personen meestal minstens een planeet op een hoek hebben en een planeet op een koninklijke ster goed werkt. Wilders heeft Mars de heerser van zijn tiende huis van loopbaan en succes op de koninklijke Spica staan en maar liefst vier planeten op het MC (waarvan twee planeten via spiegelpunt wat altijd wijst op een ongewone uiting van de planeetenergie).Voor de volledigheid wordt de radix van Wilders hier nog een keer gegeven, klik op de link hieronder om zijn geboortehoroscoop te kunnen zien.

GEERT WILDERS

Maar ondanks die onmiskenbare kracht in zijn radix, gaat het niet goed met de Wilders-partij dit jaar. Terwijl collega Le Pen van het Front National in Frankrijk triomfen viert en de Franse politieke wereld doet schudden op zijn grondvesten zit de PVV danig in het slop. De uitslag van de Europese verkiezingen was een grote teleurstelling en de  afgelopen maanden was er voortdurend heibel, er liepen heel wat PVV-ers weg uit hun fracties. Hoogtepunt was wel het beruchte gejoel om minder Marokkanen in Nederland van het Wildersvoetvolk, dat echter als een boemerang  op de PVV terug sloeg. Zo’n tegenslag moet te zien zijn in de progressies en solaar van Wilders die op dit moment geldig zijn. Klik op de onderstaande om de secundaire progressies van Wilders te zien.

WILDERSPROGRESSIES

Het eerste wat opvalt is het MC, het meest uitgesproken “loopbaanpunt” dat inmiddels de zeer krachtige koninklijke ster Aldebaran, het Oog van de Stier, gepasseerd is. Aldebaran is een ster van een nieuw begin, van de lente en de groei en het Oog van de Stier schenkt heel veel succes. In de beweging van het MC zie je dus de sterke opkomst in afgelopen jaren weerspiegeld, het MC is uit de problematische zone in het begin van de Tweelingen gekomen en heeft ten volle geprofiteerd van de rijke gaven van het Stierenoog. Alleen is het nu voorbij, het MC is er overheen en verliest langzaam aan kracht. Dat wil niet zeggen dat we van Wilders af zijn, maar de volle Aldebaran-wind in de zeilen heeft hij niet meer. Ook zie je dat de progressieve Mars heer 10 van de loopbaan net zijn eigen teken Schorpioen waar hij sterk stond verlaten heeft, een verandering en een verzwakking. De  progressieve Maan beweegt zich over Saturnus , heer 7 van tegenstanders en ook dat is niet goed voor Wilders, in zijn radix schaadt Saturnus de Zon, die heer 1 en dus Wilders zelf is. De andere belangrijke snelle progressieve factor, het Pars Fortunae gaat net een teken binnen waarover Saturnus heerst, wat nog een keer heer 7 van tegenstanders activeert. Dat ziet niet zo positief uit dus.

WILDERS SOLAAR

In de solaar (klik op de link hierboven) is goed te zien dat Wilder dit jaar het gevaar loopt in de problemen te komen doordat hij domme dingen zal doen die hem zullen schaden. Wat direct op valt is namelijk de Nieuwe Maan in de solaar die heel prominent in het eerste huis staat en dus veel invloed zal hebben dit jaar. Dat die  invloed niet positief zal zijn zie je aan de nadrukkelijke betrokkenheid van het twaalfde huis, dat dingen symboliseert waarmee we ons zelfs schade doen. De Maan is heer 12 in de radix en de Zon is heer 12 in de solaar, terwijl Mars heer 10 van loopbaan in de radix pal op solaarcusp 12 staat. Deze Mars op cusp 12 van zelfdestructie staat ook weer pal  op zijn radix-ascendant en dus ook op de rampzalige Lege Kribbe  Praesepe en zal daarom zeer krachtig uitwerken dit jaar .Dat is wel heel erg veel van huis 12 en nee daar werd hij niet spiritueel van, hij deed gewoon iets heel doms, waardoor hij nu in zwaar weer zit. Toch valt het ook wel weer mee, de zeer instabiele  PVV is niet totaal ontploft want solaarheer 10 Venus staat op de zeer beschermende Spica en dat is een sterk punt in zijn voordeel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *