Het vreemde lid van een uitgestorven gewaande primitieve stam, dat zich president van de VS noemt, hoopt in 2020 herverkozen te worden! Natuurlijk weten we niet of hij dat jaar in het ambt haalt, want er is altijd heibel  en er zijn diverse mensen die naar buiten zouden kunnen komen met voor Trump zeer belastende informatie. Maar tot nu toe heeft hij alles doorstaan en als een volleerde teflon-Don glibbert hij van het ene schandaal naar de andere rel. Daar gaan we dit keer niet naar kijken, we veronderstellen dat hij 2020 haalt en dat hij inderdaad zijn presidentschap zal kunnen verdedigen. Dat is een veronderstelling want Trump moet natuurlijk nog wel wat hordes nemen voor het werkelijk zover is.

Maar als het zover zou komen, gaat Trump het dan redden? Kan hij zijn overrompeling van 2016 herhalen? De relevante solaren, lunaren en progressies zullen dat natuurlijk laten zien, maar het is heel leuk om eerst eens andere voorspellingstechnieken te gebruiken en te kijken wat die laten zien, namelijk de Firdaria en de profecties. De Firdaria zijn langjarige periodes die beheerst worden door een planeet of een Knoop, de positie en de aard van die planeet (of Knoop) in de horoscoop beschrijft in grote lijnen hoe die periode is. Deze Firdaria laten een heel duidelijk beeld zien, de politieke opkomst van Trump vond namelijk plaats onder een Firdar van Mars.

DONALD TRUMP

Klik op de link hierboven om de horoscoop van Donald Trump te kunnen bekijken. Ik moet zeggen dat ik zelden een radix gezien heb waar zoveel kracht in zit!!  Een van de ultieme krachtsfactoren is Mars op de ascendant op Regulus, de beroemde koninklijke ster die naar de troon leidt. De koning der koninklijke sterren is hier dubbel bezet, zowel Mars als de ascendant staan er op. Je mag dus verwachten dat hij in zijn Mars-Firdar groot succes zal hebben, en zo was het dus ook. Na de Mars-Firdar begint de periode waarvan de Noordknoop heerser is en in deze Noordknoop –fase werd hij gekozen in het hoogste ambt. De Noordknoop, die groot succes schenkt, staat ook heel sterk conjunct de koninklijke Zon / Heer1 (het meest uitgesproken Trump zelf) op de sterke ster Capella van de eerste magnitude.

Maarrrrr, vette jaren , magere jaren – na de  Noordknoop komt de Zuidknoop die succes weg neemt en om offers vraagt. De Zuidknoop staat ook nog eens conjunct de Maan, de algemene significator van het volk, dat ziet er niet al te gunstig uit, zeker als je dat vergelijkt met de glorieuze positie van de Noordknoop. De magere Zuidknoop-fase begint in juni volgend jaar en duurt twee jaar. Op basis van de Firdaria ziet het er niet best voor hem uit, het tij zal  halverwege volgend jaar gaan keren, zijn teflon gaat de nodige krassen vertonen en hij glibbert niet meer zo lekker. Wordt dat bevestigd door de profecties? Er zijn diverse systemen voor profecties maar dat is logisch want het is geen systeem maar een principe, namelijk van een cyclus met twaalf fases, en dat principe kan je op diverse manieren in de praktijk uitwerken.

Wat heel goed werkt, is profecties per Placidus-huis. Het eerste jaar van het leven wordt beschreven door het eerste huis enzovoort, de huisheer , de eventuele planeten in het huis, een ster op de cusp en de aard van het huis, geven aan hoe dat jaar zal zijn. Nu voerde Trump zijn overrompelende campagne met de profectie in het zeer toepasselijke tiende huis. Dus is Algol, waarmee hij het volk het hoofd op hol kan brengen, op het MC actief en de sterke Zon van het koningschap in het tiende huis op de succesvolle Noordknoop op de krachtige Capella. Heer 10 is Venus op de zeer krachtige Procyon, de handige, slimme Kleine Hond, die altijd de heersende machten verschalkt. President werd hij onder de profectie in het zo positieve elfde huis van de vruchten van je werk, dat de succesvolle krachtige Betelgeuze op de cusp heeft. Heer 11 is Mercurius die via antiscion (planeetpositie gespiegeld in de as 0° Kreeft-0°Steenbok) weer op de zo krachtige koningspositie Zon-Noordknoop-Capella staat. De profecties bevestigen dus het beeld uit de Firdaria.

Maar in 2020 (3 november zijn de verkiezingen) staat het sein van de Firdaria dus op rood, wat laten de profecties zien? Trump, inmiddels 73 (vitaal is hij wel, voorlopig althans) zou dan campagne voeren met de profectie in het tweede huis, waarvan de sterke Mercurius de heerser is. President  zou hij dan moeten worden/blijven onder de profectie in het derde huis, waarvan Venus de heerser is. Venus staat op Procyon maar ook conjunct Saturnus in vernietiging, niet zwak maar beslist veel zwakker dan het elfde huis uit 2016, Saturnus is Heer 7 van zijn tegenstanders die hem dus kunnen schaden. Twee graden van de cusp 3 staat de koninklijke Spica wat heel positief is, vier graden voor de cusp, en dus nog binnen orb, staat de stationaire benefic Jupiter. Hummm, het ziet minder goed uit dan vier jaar geleden, maar een gedetailleerder onderzoek is nodig, vooral van de maand november 2020 als Trump het weer voor elkaar zou moeten krijgen. Daar zullen we volgende week naar kijken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *