Onze post van vorige week veroorzaakte enig getwitter van wetenschappelijke sceptici, die de bekende badinerende toon aansloegen. Het probleem van dergelijke commentaren is dat dit soort critici nauwelijks een idee heeft waarover ze praten. Ze weten niet wat astrologie echt is, wat het doet en wat het kan. Het is een goed wetenschappelijk principe dat je je eerst grondig op de hoogte stelt van het onderwerp waarover je iets wilt gaan zeggen. Geen criticus neemt echter die moeite, men spreekt direct op basis van vooroordeel en onbenul. De filosofische naïviteit en het gebrek aan reflectie in de wetenschappelijke wereld zijn schrijnend.

Helaas is het zo dat wat de astrologie ook doet, ze zal altijd verworpen worden. Ook als je aantoont dat de hemelse kunst glashelder laat zien wat een heel leger “deskundigen” blijkbaar miste, het moment van de val van Kabul. Niet alleen gaven de progressies in de radix van Afghanistan aan in welke maand dat moment zou komen (zie de post van vorige week), ook de lunaren zijn er helder over. Een goede astroloog in dienst nemen zou kunnen lonen, het is een stuk goedkoper dan al die professionele beleidsmakers, die mensenlevens in gevaar brengen. Klik op de link hieronder om de lunaar waaronder Kabul door de Taliban werd ingenomen te kunnen bekijken, de stad viel op 15 augustus.

Het zijn weer de vaste sterren die zich als onmisbaar bewijzen. Als je weet dat de Taliban uiteindelijk niet meer tegengehouden zullen worden en je ziet een lunaar komen waarin Labrum op de Ascendant staat, dan weet je eigenlijk al genoeg. Labrum is een van de drie sterren van het noodlot, het is de hoofdster van de Beker, die niet aan je voorbij zal gaan! Bovendien werd Labrum ook al heel nadrukkelijk geactiveerd door de progressies van augustus, de extreem-islamitische gifbeker zal dus deze maand moeten worden geledigd.

Taliban-Zon

Dat wordt bevestigd door de positie van de belangrijkste huisheren in de lunaar, Mercurius, Heer 1 van het land en Heer 10 van de regering, is combust. Dat wil zeggen dat er een nieuwe Zon komt die het land overstraalt, een Taliban -Zon. Saturnus staat in oppositie met die overstraalde Mercurius en Saturnus in de lunaar is de Heer van het achtste huis van de dood gedraaid vanuit het tiende huis van de regering, het einde van de machthebbers dus. Op het moment dat Kabul valt loopt de transit Maan in oppositie met de radix-Maan, dus zelfs de dag van de val wordt door de planeten weerspiegeld.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *