Over drie weken worden de presidentsverkiezingen gehouden in de VS, in bizarre tijden. Corona, het “Chinese virus’’, is er bepaald niet bedwongen en dat lijkt Donald Trump de kop te gaan kosten. Hij heeft een achterstand in de peilingen op zijn weinig charismatische rivaal, ook in de cruciale ‘”swing states”, de staten waarin het verschil kan worden gemaakt. Als Joe Biden wint, en dat is ook astrologisch gezien aannemelijk, wordt zijn kandidaat voor het vice-presidentschap erg belangrijk. Biden is, net als Trump, de jongste niet meer en mocht hij overlijden, dan wordt Kamala Harris de eerste vrouwelijke president van de VS , een vrouw die ook nog eens van gemengde Tamil-Jaimaicaanse afkomst is.   

Haar geboortehoroscoop kan worden bekeken door op de bovenstaande downloadknop te klikken en wat meteen in het oog springt is de Noordknoop op de Ascendant. De Noordkoop is een soort super-Jupiter die veel succes kan geven, dit is de op de wereld gerichte Kop van de Draak, de Draak symboliseert de levensenergie. Een heel krachtig punt, en deze conjunctie van Noordkoop en Ascendant valt ook op de ster Al Hecka, de Zuidelijke Hoorn van de Stier, een zuiver martiale ster die stevig kan uithalen en behoorlijk wat stootkracht geeft. Harris is jurist en heeft een behoorlijke reputatie als bevlogen misdaadbestrijder.

Mysterie

Maar dat is het dan ook. Want de rest van de horoscoop ziet er niet erg krachtig uit, waarom  heeft Harris het dan zo ver geschopt? Heer 10 van de baan Jupiter staat in het zwakke twaalfde huis op Algol, Jupiter heeft wel te maken met het juridische systeem, maar sterk is het niet. Wel is het twaalfde huis het huis van de misdaad en het onthoofden van het kwaad dat bij Algol hoort, is wel passend. Jupiter is onderdeel van een T-vierkant met Mars en Saturnus, en heeft dus een een uitweg uit twaalfde huis, maar echt beresterk? Nee. Op het MC staat de ster Fomalhout, de Mond van de Vis, een heldere ster dat wel maar geen koninklijke ster “die naar de troon leidt”.

Buurvrouw

Dit zou misschien wel je buurvrouw kunnen zijn! Maar dat maakt alleen maar duidelijk dat goede astrologie altijd kijkt naar alle relevante methodieken. Succes kan worden aangegeven door sterke sterren, een krachtige plaatsing op een hoek, een essentieel zeer sterke planeet (een groot talent)  maar ook door het aansluiten bij de tijdgeest. Er zijn dus diverse manieren om zeer succesvol te worden en om te zien of iemand door de golven van de tijdgeest zal worden gedragen zijn er diverse technieken. Een daarvan is de synastrie met de horoscoop van de eclips die direct vooraf gaat aan de geboorte, berekend voor de geboorteplaats.     

Simpel

Als je daarnaar kijkt, is het direct duidelijk. Zo duidelijk en simpel dat we de horoscoop van haar prenatale eclips hier niet eens hoeven af te beelden. De hoeken van de eclips vallen bijna exact op haar radix-hoeken, het verschil is minder dan tien boogminuten! Dat zie je bijna nooit, haar individuele energie zal de tijdgeest perfect uitdrukken en die draagt naar haar een hoge functie. Een vrouw van Jamiacaans-Indiase afkomst die (vice)-president wordt, ja dat past zeker bij een tijd van Me Too en Black Lifes Matter. 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *