De oorlog in Oekraïne sleept zich voort, en het gaat niet goed voor de Oekraïners, er is een tekort aan van alles, aan munitie, wapens en manschappen. Er zijn wel nieuwe wapenleveranties op komst uit het Westen, maar het gaat allemaal traag. Het initiatief ligt inmiddels bij de Russen, die oprukken in het oosten van het land, dat gaat ook erg langzaam en met hele grote verliezen maar het gaat wel gestaag. Rusland zet zijn oude troef in, het is een enorm land met hele grote reserves, ze kunnen het eenvoudigweg lang volhouden.

988

Op deze blog bespraken we een tijd geleden de radix van Oekraïne, gemaakt met behulp van de techniek van de Grote Conjuncties  van Saturnus en Jupiter. De gegevens van deze radix zijn 21-1-988 19:17 LMT in Kyiv met een Asc van 1.23 Maagd.  Deze radix lijkt in de progressie erg effectief te zijn. In februari 2022 toen de Russische invasie begon, liep het progressieve Pars Fortunae door de Algol-crisiszone in oppositie met de progressieve Zon en de progressieve Maan stond op Vindemiatrix en conjunct Pluto.

Via Combusta

In het begin van de invasie was het vooral Oekraïne dat heel succesvol was en bij die ontwikkeling is de gang van de progressieve Maan heel belangrijk. Toen de invasie begon, liep de Maan de Via Combusta in wat altijd op een moeilijke tijd wijst, ook in persoonlijke horoscopen.  Maar binnen de Via Combusta van 15 ˚  Weegschaal tot 15˚  Schorpioen zijn er ook nog verschillen, want de Maan gaat op een gegeven moment naar zijn val in Schorpioen en dat geeft vaak een keerpunt of een dieptepunt aan. Dat gebeurde in november vorig jaar, toen duidelijk werd dat het tegenoffensief  van Oekraïne definitief was vastgelopen. 

Ukraine Progressies 24

15 Schorpioen

Op het moment loopt de Maan natuurlijk nog steeds in zijn val en in de Via Combusta. Als de Verbrande Weg zo duidelijk samen hangt met het verloop van de oorlog, mogen we verwachten dat de situatie op een of andere manier verbetert als de Maan er door heen is. Dat gebeurt in februari volgend jaar als de Maan op 15˚  Schorpioen komt, dat zal een ontknoping brengen waardoor de situatie uiteindelijk verbetert. De solaren geven meer informatie, en de solaar van dit jaar ziet er inderdaad niet zo fijn uit, met Heer 7 van tegenstanders conjunct Pluto die overweldigend op de Ascendant staat! Die is volgend jaar weg, wat dus ongeveer hetzelfde laat zien als de progressieve Maan.         

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *