Tennisser Rafael Nadal behaalde afgelopen weekend zijn 21ste titel in een Grand Slam toernooi en daarmee is hij de tennisser met de meeste Grand Slams op zijn naam. De Grand Slam toernooien zijn de vier belangrijkste, meest prestigieuze toernooien die ieder jaar worden gespeeld, Wimbledon, Roland Garros, de US Open en de Australian Open. Dat is een prestatie van formaat en dat maakt nieuwsgierig naar de horoscoop van Rafa die ook wel “Raging Bull” of de “Gravelkoning” wordt genoemd omdat hij het beste speelt op gravelbanen.

Het is goed om je te realiseren dat succes in een horoscoop op heel diverse manieren kan worden aangegeven. Het kan zijn dat iemand gewoon de juiste persoon op de juiste tijd, op de juiste plek is en precies doet wat de tijdgeest vraagt. Dat wordt astrologisch aangegeven door een synastrie tussen de radix en de prenatale eclips en / of lunatie. Ook kan het een planeet zijn die zich gewoon heel sterk kan manifesteren door een positie pal op het MC bijvoorbeeld en het kan een planeet met heel veel essentiële waardigheid zijn waardoor iemand eenvoudigweg de essentie van een vakgebied helemaal begrijpt.

Er zijn zelfs nog meer mogelijkheden, krachtige koninklijke vaste sterren op belangrijke punten zoals het MC, de Asc, Heer 1, de Lichten of Heer 1 laten je een mythe leven waardoor je een mythe kan worden. De zeven planeetpunten kunnen ook van groot belang zijn, ze symboliseren de essentiële energie van een planeet en als deze essentiële energie verbonden is met een belangrijk punt in de horoscoop, tilt dit je boven het gemiddelde uit. Al deze punten moeten dus bekeken worden en vaak gaat het in horoscopen van beroemdheden om een combinatie van deze factoren.  

Er zijn vele manieren om een horoscoopduiding te beginnen, maar in een post op een blog moet je snel naar de kern stoten. We nemen daarom zijn bijnamen als beginpunt, bijnamen zijn geen toeval! Nadal heeft als persoonlijk logo een stierenkop, te zien op zijn T-shirts en zweetbanden, vandaar de naam “Raging Bull”. Van wat je ziet in de horoscoop word je stil, de Zon die ook Heer 10 van het werk is, staat binnen drie graden orb op de koninklijke ster Aldebaran, het martiaal-rode Oog van de Stier!  

Zijn andere bijnaam de Gravelkoning leidt ons naar zijn talent Mars, de planeet van de strijd en de sport die in verhoging staat, hij weet dus hoe je moet vechten, en die ook Heer 1 is. De sterke essentiële waardigheid van Mars maakt dat de martiale Aldebaran zich beter manifesteert en niet te woest wordt. Wat verder op valt aan Mars, is dat hij vrijwel stil staat en dat past bij tennis waar het minder om pure snelheid gaat dan in veel andere sporten. Hier zien we echter ook de Gravelkoning want de rode gemalen baksteen is de traagste ondergrond voor een tennisbaan, de snelheid van de bal is 60% lager dan op andere soorten banen!

Via antiscion staat de langzame Saturnus op Mars wat de verbinding met de traagheid nog eens versterkt. Natuurlijk moet er ook snelheid en behendigheid zijn, die zie je in de sterke Mercurius in Tweelingen die een hoge snelheid heeft en het planeetpunt van Mercurius dat op het MC staat in conjunctie met het Pars van Roem (Asc + Jup -Zon in een daghoroscoop als deze)! Mars de Gravelkoning maakt een nauw sextiel met Jupiter de Grote Benefic die heel sterk staat in eigen teken en als Heer 5 van spel pal op Cusp 5 staat en daarmee het grote talent en succes in het spel sterk benadrukt.  

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *