De Britse zangeres Adele breekt met haar nieuwe CD “25” op het moment vele records en ook voor haar concertserie zijn de kaartjes niet aan te slepen. En om maar meteen met de astrologische deur in huis te vallen: kijk eens naar deze solaar van dit triomfjaar! Je hoeft geen astroloog te zijn om direct te constateren dat het goed wordt. Klik op de link hieronder om de solaar te kunnen zien.

ADELESOLAAR

De hele solaar wordt gedomineerd door Venus, die op het MC staat en dat is voor iemand die haar succes te danken heeft aan de schone zangkunst natuurlijk sprekend. Niet alleen staat Venus in de solaar op het MC, wat op zichzelf genomen al heel sterk is, de solaar-Venus staat ook nog eens conjunct de radix-Venus. Dat wil simpelweg zeggen dat het hele potentieel dat besloten ligt in Venus in Tweelingen, een teken dat “‘een stem heeft” , dit jaar heel sterk tot uiting komt. Sommige solaren, zoals deze, zijn van een verbluffende schoonheid en eenvoud, als er zoiets duidelijks in staat, is de duiding ook redelijk simpel en direct. Maar helaas, niet iedere solaar heeft zo’n duidelijke stand, wat ook weer de realiteit van het leven weerspiegelt. En die realiteit is dat het niet ieder jaar feest kan zijn, heel wat solaren zijn daarom een beetje lauw, er staat niet zo heel veel in. En zo is het ook in het leven, vaak is het “business as usual”, tot er een solaar uitspringt, en die geeft dan iets bijzonders aan.

Adele-25

Normalerwijs eindigen we met de duiding van de solaar, maar deze is zo treffend dat de radix vandaag op de tweede plaats komt. Klik op de link hieronder om de geboortehoroscoop van Adele te kunnen zien.

ADELE

Je ziet direct de potentie voor populariteit, zoals de tegenwoordig te veel verguisde Ptolemaeus al schreef in zijn Tetrabiblos, verhoogt een van de Lichten in een hoekhuis de kansen op succes. De Maan zo prominent in het tiende huis is een van de troeven van de Britse zangeres en deze Maan is ook de heerser van het vijfde huis van creativiteit en plezier. Deze krachtige Maan maakt bovendien een oppositie met Venus, de planeet van de kunsten en de esthestiek en Venus is weer heerser van het derde huis van het verwoorden. We hebben dus al twee aanwijzingen voor de schone kunsten, en de derde indicatie wordt geleverd door de ster waarop de conjunctie van de Zon en Jupiter heer 10 staat, Almach, de voet van de prinses Andromeda. Andromeda is een constellatie die bij uitstek te maken heeft met de kunsten. Met drie aanwijzingen voor activiteiten die met schoonheid verbonden zijn, kan je er van uit gaan dat dat thema zich in het leven ook duidelijk zal manifesteren. “Three logs is a fire”,zoals men zo treffend zegt in de vedische astrologie.

Het is opvallend dat die Maan die in de horoscoop een sleutelpositie in neemt, ook een nauw aspect maakt op de ascendant. Een planeet die de ascendantsgraad zo nauw aspecteert, heeft een directe invloed op de uiterlijke verschijning. De Maan geeft als vormloze waterplaneet een neiging tot aankomen, een vol rond gezicht en een bleke gelaatskleur en dat lijkt het geval te zijn.

ADELE

Omdat de Zon en Jupiter conjunct staan, komt het Pars van Roem op 24.53 Waterman te staan. De formule van het Pars van Roem wordt immers opgebouwd uit de Zon en Jupiter, de energie van de stralende zichtbaarheid en het koningschap en de energie van de expansie. Het Roem-pars valt dus op de ascendant en maakt een nauw aspect met weer die grote troef van Adele, die Maan in het tiende huis. Andere parsen maken het plaatje rond, het Pars Fortunae, het punt van de honger, staat in Weegschaal en dus onder dispositie van Venus. Zij hongert dus naar schoonheid. Het Pars van Roeping, dat ons idee van de ideale baan aangeeft, staat op 23.18 Kreeft en wordt dus beheerst door de Maan, Heer 5 van creativiteit.

Wat altijd wat extra aandacht waard is, zijn planeten die net van teken zijn gewisseld, zoals hier Mercurius. De planeet van het verwoorden is net zijn eigen teken ingegaan, waar hij zich kiplekker voelt. Mercurius staat ook nog eens net in een luchtteken en in het huis van het verwoorden. Al de frisse energie van deze planeet die zich net zo lekker is gaan voelen, zal zich dus gaan uiten in woorden.

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *