Ze zijn nog wat ver weg, de presidentsverkiezingen maar heel geleidelijk begint de verkiezingskoorts in de VS wat op te lopen. De eerste kandidaten melden zich al, er worden schoten voor de boeg gelost, maar waarschijnlijk zal de strijd in november 2024 toch weer gaan tussen de twee oude mannen Donald Trump en Joe Biden.Of misschien toch ook niet, Trump heeft kansrijke concurrenten en Biden is niet echt populair. Een goede vraag is dus wat de horoscoop van Trump laat zien, het is duidelijk dat hij het in 2024 graag weer wil proberen.

Als iemand ooit twijfels zou hebben gehad over de waarde van de Firdaria als prognose-instrument, is een korte blik op de horoscoop van Trump voldoende om te overtuigen. Tijdens de Firdar van zijn Saturnus, een  vernietigde malefic en zijn zwakste planeet, had hij te kampen met zwaar weer, met meerdere dreigende faillissementen. Dat was voorbij toen de Jupiter-Firdar aanbrak, Jupiter is een benefic in redelijke staat en Heer 5 van geld uit de familie. Trump erfde het fortuin van zijn vader en kon zijn schulden afbetalen.Toen daarna de Firdar van Mars aanbrak, die heel erg sterk staat op de Ascendant op Regulus, begon hij grote landelijke bekendheid te krijgen, mede door een zeer succesvolle TV-show.

Draak

Hij won de presidentsverkiezingen tenslotte toen zijn Firdar van de Noordknoop, de Kop van de Draak, net was begonnen, naast Mars de andere overweldigend sterke positie in zijn horoscoop. De Noordknoop staat immers op de krachtige Capella uit de de Strijdwagen, conjunct de Zon Heer 1! Maar ja alles gaat voorbij en toen hij vier jaar later zijn presidentschap verdedigde, was zijn Zuidknoop Firdar begonnen. De Zuidknoop dwingt altijd een pijnlijk offer af, in conjunctie met de Maan nam de de Staart van de Draak de volksgunst weg.

Tweede Ronde

Maar sinds 2021 is ook die vaak zo moeilijke fase van de Zuidknoop voorbij en is hij na 75 jaar aan zijn tweede ronde Firdaria begonnen, in zijn daghoroscoop start dat met tien jaren Zon. Dat is natuurlijk diezelfde Zon weer die conjunct de Noordknoop op Capella in het tiende huis staat. Tijdens zijn poging om weer terug te komen als president, is dus dezellfde constellatie door de Firdaria actief als toen hij voor de eerste keer president werd. Wat de Firdaria betreft, ziet het er dus uitermate gunstig voor hem uit en we zullen zeker nog van hem horen! Maar er is meer nodig om daadwerkelijk succes te boeken en dat zullen we in een latere post bekijken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *