Afgelopen week werd de lunaar van Max Verstappen besproken, de coureur in de Formule-1 die nog steeds op kop staat in het klassement voor het kampioenschap dit jaar. Deze lunaar was niet gunstig voor hem omdat Heer 7 van tegenstanders er heel sterk in stond en de voorsprong van Verstappen op zijn concurrent Lewis Hamilton die hem op de hielen zit, is dan ook snel aan het afnemen. Hamilton won de Grand Prix van Brazilië van 14 november en de race van afgelopen zondag in Qatar. Beide races vielen onder dezelfde voor Verstappen ongunstige lunaar.

De voorsprong van Verstappen op Hamilton is nu nog maar 8 punten, en als Hamilton blijft winnen dan wordt hij alsnog wereldkampioen. Er zijn nog twee races te gaan en iedere keer kan hij 7 punten inlopen. Kortom het is ongekend spannend, zeker nu sinds twee races de wagen van Hamilton dankzij een nieuwe motor duidelijk sneller lijkt te gaan. Dat is een goed voorbeeld hoe een ongunstige horoscoopstand zoals die sterke positie van Heer 10 in de lunaar zich realiseert in de werkelijkheid. De komende twee races in Jedda op 5 december en in Abu Dhabi op 12 december zullen beslissend zijn en dan heeft Verstappen een nieuwe lunaar, die we later nog een keer zullen bespreken.

Een eenvoudige rekensom laat zien dat de zaak hoogstwaarschijnlijk in Jeddah nog niet wordt beslist, tenzij er iets heel onverwachts gebeurt, dus is het interessant om eens een blik te werpen op de horoscoop van laatste race in Abu Dhabi.  Die zal allesbepalend worden. Dat gaat dus om een gebeurtenishoroscoop gemaakt voor het begin van de Grand Prix, klik op downloadknop hieronder om deze horoscoop te kunnen bekijken.

In het geestige Sports Astrology van John Frawley kun je de methode vinden om dit soort wedstrijdhoroscopen te duiden. Een van de problemen is echter dat je om die methode toe te passen eerst moet bepalen wie de favoriet is en dat is niet zo makkelijk (de favoriet is Heer 1 in zo’n wedstrijdhoroscoop). Twee maanden geleden was Verstappen superieur maar nu lijken de twee kemphanen echt even veel kans op de titel te hebben, Hamilton is misschien met zijn plots zo snelle auto zelfs licht favoriet.  We moeten dus wat creatief zijn, en deze laatste race zien als een tweestrijd tussen de oude, gevestigde rot Hamilton en zijn jonge uitdager Verstappen.

Als we het zo zien dan krijgt zevenvoudig wereldkampioen Hamilton het eerste huis, hij is de te kloppen man en de jonge Nederlander is zijn uitdager in dit duel. In de horoscoop staat Heer 1 in het zevende huis onder dispositie van Heer 7, uitdager Max Verstappen, wat heel ongunstig voor Heer 1 is, Heer 7 heeft macht over hem. Heer 1 staat op het randje van verbranding, wat verder verzwakkend is.  Maar wat het meeste de aandacht trekt is Jupiter die op het MC de hele situatie domineert. Deze uitermate sterke positie van Heer 7 wil zeggen dat Heer 7 wint en dat is Verstappen. Als deze wat creatieve duiding klopt, zal Nederland voor het eerst een Formule-1 kampioen mogen verwelkomen!      

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *