Mark Rutte is niet meer de leider van de Nederlandse liberalen van de VVD, maar nog wel premier van Nederland, zo lang er nog geen nieuw kabinet geformeerd is. Veel ministers verlieten zijn kabinet echter de afgelopen maanden als ratten een zinkend schip, vooral de opportunisten van het smadelijk verslagen D’66, de “links-libalen” die nog weinig politieke toekomst lijken te hebben. Ze wisten niet hoe snel ze hun heil elders moesten zoeken, veel loopbaan had de partij niet immers meer te bieden. Ook premier Rutte wringt zich in allerlei bochten om zijn volgende baan als secretaris-generaal bij de NAVO veilig te stellen, vooral door de Amerikanen te vleien. Het genadeloze optreden van Israël in Gaza, heet bij hem dan ook “recht op zelfverdediging”.

Al Batn Al Hut

Het is bekend dat Mark Rutte een creatieve verhouding heeft met het begrip waarheid, wat hem ook de ultieme diplomaat en onderhandelaar maakt die onnavolgbaar partijen bij elkaar kan brengen.Die vaardigheid maakt hem uitzonderlijk en is een van zijn belangrijkste troeven.  Het Maanhuis in zijn radix – het kernverhaal in een leven –  is  dan ook Al Batn-Al Hut, de Buik van de Vis die geassocieerd kan worden met de twee Vissen en het koord dat de Vissen verbindt. De twee Vissen zijn het symbool van de twee polaire krachten  waarop de kosmos gebouwd is met het koord worden ze verbonden. Het beeld kan niet duidelijker zijn.

Mark Rutte

Venus

Dat wordt nog eens versterkt door de positie van Heer 10 van de loopbaan, dat is Venus de planeet van de harmonie die in verhoging in het zevende huis staat en zich dus krachtig in de wereld kan laten zien. In de profecties, de prognosetechniek waarbij we ieder jaar een huis op schuiven, is het tiende huis dit jaar ook aan de beurt. Dat zou dus wel goed passen bij een nieuwe baan bij de NAVO, de sterke Venus / Heer 10 wordt dit jaar door de profectie benadrukt. Even verder in het zevende huis staat Mercurius in vernietiging en val die zich dus zijn meest onaangename kant laat zien. De planeet van de leugenaars en de gladjakkers, komt sterk naar buiten in een hoekhuis en conjunct zeer krachtige Achernar, Rutte heeft Mercurius ten volle benut. 

Mercurius- Firdar

Jupiter de planeet van de bestuurselite, heeft veel invloed, hij is de dispositor van vier planeten en is in aspect met de Maan. Dat maakt Jupiter Almuten Figuris, een planeet die heel veel invloed heeft in het leven. Jupiter is ook heel  sterk in verhoging in het elfde huis, op de zeer krachtige Procyon. Er is dus meer dan genoeg compensatie voor het MC dat in de beruchte crisiszone valt op Alcyone, de hoofdster van de teleurstellende Pleiaden. De Pleiaden zijn wel een nevel en dat draagt er aan bij  dat hij verborgen kan blijven, ze werken als een rookgordijn. Opvallend genoeg gaat met zijn verjaardag volgende week een nieuwe Firdar beginnen. Hij sluit de 8-jarige  Firdar van de sterke Venus af, waaronder hij zijn hoogtijdagen beleefde en begint aan de Mercurius-Firdar, wat past bij en nieuwe baan. Mars is overigens heel sterk in zijn horoscoop dus militaire zaken liggen hem ook wel!       

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *