In onze gebeden en gedachten zijn we bij de mensen in Oekraïne die zo te lijden hebben onder de oorlog. De meedogenloze tactieken die door de Russen in de oorlog in Syrië werden gebruikt, lijken nu zelfs ook in Oekraïne te worden ingezet. Poetin, die de jongste niet meer is, wil waarschijnlijk de geschiedenis in gaan als de Grote Hersteller van het Russische rijk.

Het wordt ook duidelijk uit de berichtgeving dat het leger van Rusland slecht georganiseerd is, de logistiek is niet op orde, het materieel is niet goed onderhouden en het moreel is laag. De meeste soldaten zijn ook maar gewone Russische jongens, zonen van Russische moeders die hun jonge levens moeten geven in deze nachtmerrie. Ondanks de zware verliezen maakt Rusland overigens wel duidelijk voortgang, veel langzamer dan gehoopt, maar toch. In de lunaar waaronder Rusland de aanval opende, is dit allemaal goed te zien, de lunaar is gebaseerd op de mundane radix van Rusland waarvan de gegevens in de post van vorige week zijn te vinden (klik op de downloadlink hierboven om de lunaar te bekijken) .

De Gier

In een lunaar, die altijd geduid moet worden in het kader van de progressies en de geldige solaar, gaat de eerste aandacht altijd uit naar de hoeken, en die maken duidelijk dat er iets gaat gebeuren. Deze lunaar ging in op 12 februari en we zien Heer 1 en 7, het land zelf en de tegenstander, op het IC staan, dit zijn ook de planeten Mars en Venus, oorlog en vrede! De conjunctie, die aangeeft dat de vrede wordt verbroken, valt op Wega, de Dalende Gier, en waarom gieren naar beneden komen dat behoeft geen uitleg. Wega is een krachtige ster van de eerste magnitude en op het MC er tegenover staat er nog een, Sirius. Sirius is de Muil van de Grote Hond, die geassocieerd kan worden met brute intimidatie en geweld.

Dat de Maan Heer 10 is en bijna op het MC staat, bevestigt dat de oorlog, al aangegeven in de progressies, nu zal beginnen. De ster op de Ascendant laat zien dat het moeizaam zal gaan, dat is Vindemiatrix, de Tovernaarsleerling. Vindemiatrix is een ster van zelfoverschatting, je tilt met die ster boven je macht en dat zien we nu dus gebeuren, op 12 maart gaat een nieuwe lunaar in,wat zich zal gaan weerspiegelen in de situatie op het slagveld die zal gaan veranderen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *