Afgelopen maandag overleed de Duitse voetballegende Franz Beckenbauer, ook wel “der Kaiser” genoemd wat alles zegt. Beckenbauer won als voetballer alles wat er te winnen viel en hij heeft een status in het ijzersterke voetballand Duitsland die vergelijkbaar is met die van Johan Cruyff in Nederland. Hij moet wel een zeer opvallende horoscoop hebben, maar het intrigerende is  dat je daar nauwelijks iets van ziet als je niet de vijf noodzakelijke traditionele technieken gebruikt, waardigheid, antiscia, planeetpunten, sterren en Maanhuizen.

Als je die technieken allemaal gebruikt, zie je pas waarom het juist deze man was die “Der Kaiser” kon worden en niet het jongetje dat bij de buren werd geboren vijf minuten later. Zijn talent wordt gegeven door de sterkste planeet, de “horoscoopheer”, in zijn radix Mercurius in eigen teken en in  verhoging. Dat is natuurlijk uitstekend voor techniek en bewegelijkheid, maar Mercurius is ook nog eens Heer 5 van sport en spel! Hier hebben we de basis van zijn grote talent en zonder waardigheid te gebruiken, zie je dat niet.

Kaiser-Solis

Door de snel bewegende planeetpunten wordt dat nog specifieker, wordt het helemaal individueel, alleen voor het individu Beckenbauer. Want die Mercurius staat via antiscion conjunct het Zonne-punt, het Pars Solis. Een conjunctie (of oppositie) met een planeetpunt  binnen twee graden orb geeft een hele sterke concrete uitwerking in het leven, het laat iets uitzonderlijks zien. Het Zonnepunt is de essentie van de Zonne-energie – “de Kaiser” – en dat is nog niet alles want ook het Mercurius-punt is verbonden met die Mercurius via een oppositie via antiscion. Dat maakt die toch al zo sterke Mercurius nog mercurialer, zeg maar extreem krachtig mercuriaal!

Jager

De Ascendant vult dat verder aan, deze staat op Betelgeuze de zeer krachtige hoofdster van de zeer succesvolle en gewelddadige jager Orion, die heel toepasselijk een Mars/ Mercurius natuur heeft. Via antiscion staat Mars van fysieke actie op de Ascendant, het meest persoonlijke punt in de horoscoop en Heer 10 van beroep op de koninklijke, onsterfelijke krijger Pollux. Dat zowel Mars als Saturnus in val staan, vermindert het succes niet. Ze kunnen zich krachtig manifesteren en het talent bevindt zich ergens anders, het wordt gegeven door die uitzonderlijke Mercurius.

Beckenbauer

Al Zubana

Het Maanhuis is  Al Zubana, de daadkrachtige Schorpioensklauw verbonden met groot succes, Al Zubana heeft een toepasselijke Saturnus/Mars-natuur. Zo zie je, als je de noodzakelijke technieken gebruikt hoe het allemaal samen komt en vooral waarom het juist heel specifiek deze man is die dit kon doen, die dit was ( want het leven toont wat je bent). Succes is gegeven, het wordt niet gemaakt.               

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *