Vanuit Amerika, waar hij met zijn echtgenote Meghan Markle in 2020 ging wonen, bestookt prins Harry de afgelopen maanden de Engelse koninklijke familie, met als climax een Netflix-serie van maar liefst zes delen. Ze verdienen er niet alleen goed aan, ze kunnen ook ongeremd hun kijk geven op de familie van Harry en dat is natuurlijk geen fraai beeld. De vraag is wat je van deze veldtocht kunt zien met behulp van de diverse prognosetechneken in de radix van Harry?

Het eerste waar we naar kijken zijn de Firdaria, de levensfases van lange jaren die beheerst worden door een planeet. Sinds 2015 is dat bij Harry de Maan die verhoogd staat in het vierde huis van gezin en Heer 7 van relaties is. Het is duidelijk dat dat het grote thema is van de afgelopen jaren, hij trouwde in 2018 met de Amerikaanse actrice Meghan Markle en stichtte een gezin. Wel is het zo dat de Maan / Heer 7 tegenover het tiende huis van zijn maatschappelijke positie staat en ja ook dat is duidelijk, hij heeft zijn positie als lid van de koninklijke familie opgegeven.

Profectie

Firdaria zijn een simpele maar uiterst effectieve techniek, die je kunt aanvullen met de al even eenvoudige profecties. De profectie is niet een techniek die je ergens uit een oud boek haalt, het is  gebaseerd op een 12-principe. In 12 stappen ga je door de hele cyclus, dat is natuurlijk bekend in de astrologie, er zijn diverse manieren waarop je dat praktisch kan toepassen. Wat heel goed werkt, is voor ieder jaar een (Placidus)-huis te nemen, de toestand van het huis met alles erop en er aan  beschrijft dan het jaar.

Sinds zijn verjaardag in september 2022 is de profectie in het derde huis gekomen en Heer 3 is Mars de planeet van de strijd. Mars staat vierkant Venus Heer 4 van de familie en natuurlijk heeft het derde huis te maken met broers. Die Mars is heel belangrijk want via antiscion valt hij op de Ascendant, als Heer 10 is Mars ook de moeder, zijn gevecht tegen de familie is dus een echo van het lot van zijn moeder, niet echt verrrasend. De profectie in combinatie met de Firdaria laat op een eenvoudige manier al veel zien zonder veel berekeningen.

Verbrande Weg

De progressies (hier niet afgebeeld) maken het beeld compleet. De Maan beweegt op het moment door de Via Combusta, altijd een emotioneel woelige tijd, hij staat nu op de koninklijke Spica, wat het grote succes van de Netflix-serie aan geeft. Het progressieve Maanhuis is Al Simak, dat te maken heeft met het kritisch evalueren en verbreken van relaties! Het is de middelste Manzil van de Maagd, die zo sterk met verbinding te maken heeft, het is ook een Spica-huis en Spica is de korenaar, het concentratiepunt van de oogst waar de evaluatie zijn climax bereikt.

Val

Vooruit kijkend is het duidelijk dat er nog meer drama te verwachten is. Over 8 maanden gaat de Maan naar zijn val in Schorpioen, wat altijd een soort climax  in de doorgang van de Maan door de Via Combusta aan geeft. De Maan activeert met deze overgang nadrukkelijk de tekenheer  van Schorpioen Mars en maakt daarna een progressieve Nieuwe Maan, altijd een heel belangrijk keerpunt. Dat dit gebeurt is conjunctie met Pluto zal het er allemaal niet harmonieuzer op maken.        

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *