Het nieuws werd de afgelopen week beheerst door het vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdween toen het van Kuala Lumpur op weg was naar Peking. Er is door het vliegtuig geen noodsignaal uitgezonden, er zijn geen brokstukken gevonden en sinister genoeg gaan de mobiele telefoons van sommige passagiers nog over als ze gebeld worden. Ook zijn er telkens weer berichten dat het vliegtuig op andere plaatsen op de radar zou zijn gezien, maar het wordt eigenlijk alleen maar onduidelijker wat er nu precies gebeurd is. Het meest voor de hand liggend is toch dat het vliegtuig in zee is verdwenen compleet met passagiers en bemanning. Er zijn andere scenario’s denkbaar, maar die hebben wel een wat hoog Kuifje-gehalte. Zou het vliegtuig gekaapt kunnen zijn of opgeblazen door terroristen? Maar waarom dan? De meeste terroristen eisen een aanslag uiteindelijk op want als je niet weet voor wie je bang moet zijn heeft het allemaal ook weinig effect.

De vraag is wat we hier met astrologie over kunnen zeggen. Vaak zie je als er een ramp gebeurt artikelen verschijnen waarin de horoscoop van het tijdstip van de ramp bekeken wordt. Maar dat is onlogische “achterstevoren”-astrologie , een horoscoop is een radix – Latijn voor wortel – en je kijkt altijd wat er uit die wortel groeit, je zou dus moeten kijken naar de horoscoop van het vertrek van een rampvlucht of bijvoorbeeld naar de horoscoop van het verongelukte voertuig zelf. Dat laatste is vaak moeilijk maar in mijn boek “‘ Vaste Sterren in de horoscoop” beschrijf ik een techniek die dat vaak toch mogelijk maakt  (vooral voor schepen) maar die is voor vliegtuigen weer wat minder praktisch. Laten we daarom eens kijken naar de horoscoop van vertrek van Vlucht MH-370, de vluchtradix. Het tijdstip is gebaseerd op gegevens en berichten op internet onder op meer scans van tickets van de passagiers. Klik op de onderstaande link om de horoscoop van het vertrek van de vlucht te zien.

RAMPVLUCHT MALEISIE

Omdat er iedere 5 minuten, en heel soms ook nog vaker, een vliegtuig op stijgt van Kuala Lumpur International Airport, moet de horoscoop ook tot in de details iets naars aanwijzen, want alleen dan wordt duidelijk waarom het precies met deze vlucht en niet met een iets latere of iets vroegere mis ging. Daarbij gaat het dus vooral om Arabische punten en cuspen die heel snel opschuiven. De horoscoop van het vertrek is niet mals. Het eerste wat op valt is de Maan die heer 8 van de dood is en vrijwel op de descendant staat op de zeer krachtige martiale en woeste ster Aldebaran. Dat wil zeggen dat de al even krachtige doodsster Antares, de tegenhanger van Aldebaran, op de ascendant staat en omdat dit om hoeken gaat is dit al specifiek, 5 minuten later ziet het er anders en minder gespannen uit. Maar er is meer, de uiterst venijnige Mars in vernietiging, heer 12 van geheimen en domme zelfdestructieve acties, die heel veel kracht krijgt van de conjunctie met de Noordknoop staat via antiscion (planeetpositie gespiegeld in de as nul graden Steenbok / nul graden Kreeft) conjunct het IC. We hebben dus al drie hoeken die specifiek problemen aangeven, waar nog bij komt dat het Pars Fortunae een driehoek maakt met deze uitermate nare Mars in vernietiging. Dat is voldoende en voldoende specifiek voor deze tijd om een heel slechte afloop aan te geven. Het is bij reizen door de lucht altijd slim om ook het bijbehorende Arabische Punt te bekijken en dat is Asc + Saturnus – 15 graden Weegschaal wat precies op de ster Wega staat, de Adelaar die uit de hemel neer komt dalen! Wat minder tijdspecifiek omdat het om het alleen de dag laat zien is de positie van de Zon op de zeer krachtige ster Achernar, deze ster is verbonden met de mythe van de Zonnewagen die in vlammen neer stort  in de rivier (!)  Eridanus omdat zijn bestuurder uit zelfoverschatting te veel risico nam. Achernar wordt vaak te positief omschreven in de boeken, de ster heeft ook te maken met arrogantie die zeer schadelijke gevolgen heeft vooral op gebieden iets met lucht, snelle voertuigen of kennis te maken hebben (het is een Jupiter-ster, Jupiter is de grote luchtplaneet).

De zeer grote problemen zijn duidelijk en specifiek genoeg voor precies dit tijdstip (vooral de Maan en het PF). Hadden we een radix van dit vliegtuig gehad dan waren daar ook spanningen in zichtbaar geweest maar dat  kan ons alleen laten zien waarom het juist dit vliegtuig was dat verongelukte en dus op dit tijdstip vertrok. Maar zegt dat ook iets over wat er gebeurd is? Heer 12 van domme acties die je schaden heeft veel invloed, Wega en Achernar wijzen allebei op neer komen (met Achernar val je zelfs in het water!). Het lijkt er dus op dat het toestel door een domme nalatigheid in zee is gestort. Tenminste dat scenario zou bij het plaatje kunnen passen, alleen wie zal het zeggen?

Maar dit  is ook alleen een minder belangrijke toegift op de horoscoopduiding  want de verzameling problemen die daar in staat, is zeer indrukwekkend.

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *